Gå ikke glipp av Nobel på NRK (også i utlandet)

Når man bor i utlandet får man ikke alltid med seg alt som skjer i Norge. Jeg fikk derfor ikke med meg Nobel, men jeg snublet borti noen artikler som anbefalte serien og slik ble jeg kjent med Nobel!

se-nobel-pa-nrk-i-utlandetI TV serien Nobel som er produsert for NRK møter vi en gjeng med soldater som har vært i Afghanistan. De er nå hjemme i Oslo for å slappe av og hvile, men livet er ikke så enkelt, spesielt ikke når vår hovedperson som spilles av Aksel Hennie blir involvert i drap umiddelbart etter ankomst til Norge.

Aksel Hennie er en skuespiller som gjør en supergod jobb. Om du ikke visste det spilte han en av hovedrollene i filmen The Martian i 2015 (en film der Matt Damon har hovedrollen og som jeg personlig synes han hadde fortjent en Oscar for), så det er ganske stort at han nå også har hovedrollen i den norske serien Nobel!

Du kan se de første episodene på NRK.no om du ikke har gjort det allerede. Det kommer nok flere sesonger etterverdt, for serien har i allefall blitt en braksuksess.

Befinner du deg i utlandet er det ikke alltid så greit å se NRK utenfor Norge, men om du trykker på lenken finner du straks informasjon om hvordan du kan se både NRK og norsk TV i utlandet.

Mine følelser angående Nobel

Jeg har ikke så mye tid til å se på alle mulige TV show, men jeg fikk sett den første episoden for noen dager siden. Den går litt saktere enn de typiske TV action seriene fra USA, men det er faktisk helt greit det. Det er spennende å følge med og jeg håper inderlig jeg får tid og mulighet til å se resten av de tilgjengelige episodene i løpet av kort tid.

Har du også sett på Nobel? Hvordan liker du serien?

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *