Klar for EM-kvalikk på TV2 Sumo

Norge har til tider imponert under Lars Lagerbeck sin ledelse, men det er ikke nok å imponere hvis man ikke vinner fotballkamper. Både mot Romania og Sverige på Ullevål imponerte det norske laget i stor del, men så raknet det hele de siste 15 minuttene, og Norge står igen med to uavgjorte resultater fra hjemmekampene mot Sverige og Romania.

Gutta står også med et tap mot Spania på bortebane, men det resultatet er det ikke så mange som reagerer på. Nå er det derimot klart for neste runde med kamper, og i denne fasen skal Norge spille på hjemmebane mot Malta den 5 september, og deretter på bortebane mot Sverige den 8 september.

Mange spennende kamper på TV2 Sumo i de neste dagene!
Mange spennende kamper på TV2 Sumo i de neste dagene!

Det er liten tvil om at Norge bør og skal vinne mot Malta. Gjør de ikke det, har de garantert ingenting i et EM sluttspill å gjøre. Så, la oss gå ut i fra at Lars Lagerbeck og hans menn klarer den første biten og kommer med tre poeng fra første kampen til kampen mot Sverige på Friends Arena den 8 september. Hvordan kan de norske herrene klare å stå opp i mot Sverige?

Ser man på troppene er det lite som tilser at Sverige bør være så veldig mye bedre enn Norge. De har muligens litt flere spillere som spiller på høyt nivå i Europa, men det er ikke noen kjempeforskjell. Allikevel, de har mer erfaring, og de gjorde det svært bra i forrige fotball VM, noe som gir både spillere og ledelse motivasjon og sikkerhet. Det er ikke noe Norge kan skryte av etter de to uavgjort kampene hjemme på Ullevål.

Slik ser du fotball EM kampene på nettet

Som en nordmann i utlandet er det alltid best å se fotballkamper på norsk TV. Det er så mye lettere å heie på laget når kommentatorene også heier på laget, og det er alltid en spesielt stemning med det. I Norge er det, som du kanskje vet, TV2 som har rettighetene til å vise EM kvalifiseringen, og som en av få kanaler i Europa, viser de faktisk alle kvalifiseringskampene på nettet. Det betyr at du faktisk kan se hver eneste kamp som blir spilt på nettet. Ikke alle har norske kommentatorer, og det er fullt forståelig ettersom de viser alle kamper (inkludert de utrolig kjedelige også), men du kan i det minste se dem hvis du er interessert.

Sendingen fra Norges kamp mot Malta den 5 september starter 20.00, og sendingen fra Norges kamp mot Sverige på Friends Arena den 8 september starter også 20.00. Har du ikke TV med TV2 og ønsker å se det hele online trenger du en sportspakke hos TV2. Denne koster rundt 150 NOK i måneden, men om du legger på litt til får du også tilgang til masser av filmer og TV serier, og da er det faktisk en ganske grei deal.

Er du i utlandet vil du derimot ikke kunne se på sendingene, rett og slett fordi TV2 kun har rettigheter til å vise EM kvalikk kampene til folk som befinner seg i Norge. Det er sånn det er, men om du følger instruksjonene her som forteller hvordan du kan se TV2 Sumo i utlandet kan du enkelt se alt innhold på TV2 Sumo, selvom du er i utlandet.

Når du har fulgt instruksjonene kan du enkelt se alt av kamper i utlandet, både på Windows maskiner, Macintosh, iOS systemer og på Android systemer. Har du ellers en Android TV eller en Fire TV fra Amazon kan du også bruke de samme metodene for å se på TV2 Sumo i utlandet på den måten.

Kan Norge ta seks poeng på noen dager?

Jeg vil si at 4 poeng på noen dager er godkjent for Norge, men om de seriøst vil ha mulighet til å bli nummer to i gruppa bak Spania vil Norge trenge seks poeng på tre dager. Det er langt fra umulig og hvis Norge fortsetter med godt spill og kombinerer det med disiplin og solid forsvarsspill så har den en sjanse.

Vi har en Martin Ødegaard i storform, samt en Håland i Salzburg som kanskje får muligheten for første gang på landslaget. Og disse kan nok skape overraskelser og uro hos mange og enhver, samt en Joshua King som jobber beinhardt med flagget på brystet. Joshua King har ikke scoret fantastisk mange mål i Premier League enda denne sesongen, men vi vet at han jobber hardt, og han er et konstant faremoment for motstanderne.

Vi håper det blir spennende og at Norge vil varte opp med festfotball. Og la det også være sagt… det hadde vært utrolig gøy å slå søta bror på Friends Arena. Men, det må en liten bragd til for at det skal skje. Allikevel, ingenting er umulig i fotball, så vi skal ikke se bort i fra at dette kan bli spennende!

Hva tror du? Har Norge mulighet til å få med seg seks poeng fra disse kampene?

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *