Hvordan se The Twilight Zone (original serie fra 1959) på Netflix?

The Twilight Zone er en legendarisk TV-serie med mange fans. Men det er også en ny generasjon unggutter som har hørt om The Twilight Zone og lest om The Twilight Zone, som fremdeles ikke har klart å streame TV-serien selv. Dessverre vil de ikke finne The Twilight Show hvis de ser etter TV-serien på Netflix. Vet du hvorfor? Twilight Zone er på Netflix, men bare i ett enkelt land … som er i USA.

Twilight Zone på netflix

Hvis du ikke bor i USA (eller besøker USA for øyeblikket), vil du ikke kunne finne The Twilight Zone på Netflix. Hva kan du gjøre med det?

Det er en ny serie som heter The Twilight Zone, laget i 2019 av CBS. Denne artikkelen handler ikke om den serien, men hvis du virkelig vil vite det, kan ikke den nye serien streames på Netflix i det hele tatt. Det eneste stedet du kan streame den serien er på CBS All Access for øyeblikket.

Hvordan se den originale Twilight Zone-serien på Netflix?

Hvis jeg sa at du kan få tilgang til flere filmer og TV-serier på Netflix enn du er i dag, ville ikke det være kult? Visste du at det er mye mer filmer og TV-serier på Netflix USA enn alle andre land i verden? Og du kan enkelt se på dem alle. Ved å følge instruksjonene mine, kan du faktisk se alt innholdet som er tilgjengelig på Netflix i Japan, Storbritannia, Canada og Nederland også. Ville det ikke være en drøm?

Så, for langt mindre enn du betaler for ditt nåværende Netflix-abonnement, kan du få tilgang til fem ganger mer innhold. Hvordan gjøres det?

For å glede deg over denne lille finjusteringen, trenger du et VPN-abonnement på enten NordVPN, PureVPN eller SurfsharkVPN. Du kan klikke på lenkene nedenfor for å besøke nettstedene til begge de berømte VPN-tjenestene.

Dette er tre VPN-tjenester som vil hjelpe deg å se innhold på amerikanske Netflix. Det er veldig enkelt. Besøk de tre nettstedene og kjøp et abonnement på VPN som du liker lyden av. De er ganske like når det gjelder priser. Hvis du bare ønsker abonnement i en måned, er PureVPN det billigste. Hvis du ønsker et lengre abonnement, er SurfsharkVPN normalt det billigste.

Ikke bekymre deg – de har alle full refusjonsregler.

Ja, hvis du ikke liker tjenesten du registrerer deg for, kan du be om tilbakebetaling når du vil innen 30 dager etter kjøpet, og de vil gi deg pengene tilbake!

Når VPN-en din er klar, er det på tide å streame Twilight Zone på Netflix
Har du kjøpt VPN-abonnementet ditt allerede? Last ned VPN-applikasjonen til alle enhetene dine (de har alle apper for Windows, Mac, iOS, Android, Fire TV, Android TV, spillkonsoller og mer). Kjør applikasjonen og koble til en server i USA.

Du vil nå ha en amerikansk IP-adresse som lar deg streame amerikanske Netflix i utlandet. Og igjen kan du senere koble deg til servere i Canada, Storbritannia, Nederland og Japan for å se Netflix-innhold i disse landene.

Gjør et raskt søk etter The Twilight Zone. Du finner hele serien, og du kan begynne å streame den på Netflix umiddelbart.


Alle de nevnte VPN-tjenestene kan også brukes til å fjerne blokkering av TV-nettverk som BBC, ITV, ZDF, Rai, NBC, CBS, FOX, NRK, SVT, DasErste, RTP, 9Now, YLE og mange andre. De vil også la deg se strømmetjenester som Amazon Prime, Hulu, PeacockTV og mange andre.

Hvem bryr seg om japanske Netflix? Du burde. Dette var det første landet der det ble gjort mulig å streame Joaquin Phoenix-filmen Joker på Netflix, som han vant en Oscar for. Dette var også det første landet der du kunne streame Jason Momoa-filmen Aquaman på Netflix, så du bør ikke se ned på Japan, selv om den ikke høres ut som det hotteste landet for filmer og TV-serier.

Men er du klar til å se The Twilight Zone på Netflix akkurat nå? Jeg håper disse instruksjonene vil hjelpe deg å se på dette og mange andre TV-serier. Og hvis du liker TV-serier som denne, sørg for å glede deg over Twin Peaks og andre legendariske og gamle klassikere på amerikanske Netflix når du først er der.

Hvis du har kommentarer eller spørsmål, bare skriv dem nedenfor i kommentarfeltet!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *