Hvordan kan jeg streame den portugisiske Grand Prix på nettet?

Er du en fan av Formel 1? Vil du se årets portugisiske Grand Prix online? Det er ganske enkelt å fikse, så fortsett å lese hvis du vil finne et nettsted der du kan streame den portugisiske Grand Prix online gratis!

I vanskelige tider kan det være en fantastisk lettelse å se på sport. Derfor har så mange mennesker opplevd stor glede i å streame fotball, tennis, sykling og andre sportsbegivenheter under COVID-19. Og nå er det på tide å se litt Formel 1 også. Men hva om du bor i et land der du ikke kan se Formel 1 online på en lokal TV-kanal? Eller hva om TV-kanalen som sender Formel 1-løpene er så dyre at du ikke har lyst til å betale den slags penger?

formel 1 online

Her har jeg en løsning for alle som vil streame den portugisiske Grand Prix online!

Hvordan strømme den portugisiske Grand Prix på nettet

Det er ganske mange TV-nettverk i Europa som viser Formel 1-løp gratis. Her vil jeg beskrive en metode som hjelper deg å se den portugisiske Grand Prix og andre Formel 1-løp online på gratis TV-kanaler.

Du kan prøve PureVPN i syv dager, og prisen er bare $ 1. Dette er med andre ord en enkel investering uten stor risiko i det hele tatt.

  • Last ned PureVPN til datamaskinen, telefonen eller nettbrettet og installer VPN-programvaren.

Nå vil jeg fortelle deg om tre TV-kanaler der du kan streame den portugisiske Grand Prix online.

  • Servus TV (Østerrike) – https://www.rtbf.be/auvio/emissions/detail_formule-1?id=6111
  • MTV (Ungarn) – http://www.mediaklikk.hu/
  • RTBF (Belgia) – https://www.servustv.com/jetzt-live/

For å se MTV-strømmen i Ungarn, koble til en PureVPN-server i Ungarn. Deretter går du til lenken ovenfor, klikker ELO i øvre høyre hjørne og velger M4. Du vil nå kunne se direktesendingen fra den portugisiske Grand Prix, og alle andre Formel 1-løp denne sesongen.

Hvis du vil se arrangementet på østerriksk TV, kan du koble til en PureVPN-server i Østerrike. For de som har lyst til å streame inn på belgisk TV, kan du koble til en server i Belgia og besøke nettstedet til RTBF etter at tilkoblingen er opprettet.

Det tar bare noen få sekunder før tilkoblingen opprettes og du har en IP adresse i nasjonen til serveren du nettopp har koblet deg til.

Bruk VPN for å se andre sportsbegivenheter og strømmesider!

Du kan også bruke PureVPN til å oppheve blokkering av Netflix-innhold i flere land, og det kan også brukes til å se europamesterskapet i fotball online, for å se sommer-OL på nettet, og for å se FIFA World Cup online, Champions League online, og mange andre fantastiske sportsbegivenheter!

Jeg håper disse instruksjonene har hjulpet deg. Hvis du fortsatt har noen kommentarer eller spørsmål, kan du skrive en kommentar, så vil jeg gjøre mitt beste for å hjelpe deg!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *