Hvilken er den beste VPN-en for å se PeacockTV utenfor USA?

Har du lest om hvordan det er mulig å bruke en VPN for å se på TV-nettverk og streamingtjenester i andre land? Vil du se innhold på PeacockTV i USA, men du vet ikke hvordan det kan gjøres? Eller kanskje noen har fortalt deg at det er mulig å se PeacockTV i utlandet ved hjelp av en VPN, men du forstår ikke helt hva de snakker om?

I denne artikkelen vil jeg vise deg trinn for trinn hvordan du kan se PeacockTV i utlandet ved hjelp av en VPN. Jeg vil også fortelle deg forskjellen mellom en god og en dårlig VPN, noe som er veldig viktig når det gjelder å se PeacockTV og andre streamingtjenester online. Vet du hvorfor? Hvis du kjøper et abonnement på en og annen VPN-leverandør, eller hvis du prøver å bruke en gratis VPN, kan du få en amerikansk IP-adresse (som er nødvendig for å se PeacockTV utenfor USA), men du vil fortsatt se en feilmelding når du prøv å se PeacockTV online.

Det er med andre ord ikke nok å få en amerikansk IP-adresse, du må kjøpe et abonnement på en VPN-leverandør som faktisk vil gi deg tilgang til PeacockTV i utlandet. Er du ivrig etter å lære mer? Fortsett å lese!

denne tjenesten er ikke tilgjengelig i din region
denne tjenesten er ikke tilgjengelig i din region

Denne tjenesten er ikke tilgjengelig i din region … PeacockTV feilmelding.

Hvilken er den beste VPN-en for PeacockTV?

Jeg har prøvd mange VPN-tjenester, og jeg må si at de fleste av dem er blokkert av PeacockTV. Jeg kan koble til serverne deres i USA og få en amerikansk IP-adresse, men jeg ser fremdeles feilmeldingen ovenfor når jeg prøver å besøke nettstedet PeacockTV.

Men hvilke er de få VPN-leverandørene som faktisk lar meg streame PeacockTV i utlandet? Her vil jeg gi deg navnene på to VPN-leverandører som jeg nettopp har testet, og som begge lar deg se innholdet på PeacockTV i utlandet.

Se PeacockTV i utlandet med ExpressVPN

ExpressVPN er den ledende VPN i verden når det gjelder å oppheve blokkering av TV-nettverk og streamingtjenester. Ikke bare kan du bruke ExpressVPN til å se BBC, ITV, Amazon Prime, Hulu, Netflix (i flere land), RaiPlay og andre tjenester, men det er også strålende for Paramount + og for PeacockTV.

Alt du trenger er å kjøpe et VPN-abonnement på ExpressVPN og koble til en av deres servere i USA. Du vil da være klar til å besøke nettstedet PeacockTV og se PeacockTV over hele verden.

ExpressVPN

ExpressVPN har en 30-dagers pengene-tilbake-garanti. Hvis du ikke liker det, kan du enkelt be om refusjon og få pengene tilbake.

premier league peacocktv

Se PeacockTV i utlandet med SurfsharkVPN

SurfsharkVPN er en annen fantastisk VPN-leverandør. De har servere i mer enn 60 land, og på mindre enn tre år har det blitt en av de mest populære VPN-tjenestene i verden. Det er nesten like bra som ExpressVPN for å se på TV-nettverk, og hvis du er Netflix-fanatiker, er denne VPN-en enda bedre. Med SurfsharkVPN kan du se innhold på Netflix i mer enn 15 land.

SurfsharkVPN bruker noe de kaller SmartDNS i VPN-applikasjonen. Dette betyr at du kan koble til ALLE servere i nettverket (det trenger ikke være i USA), og du vil kunne se PeacockTV online.

Surfshark er billigere enn ExpressVPN, spesielt hvis du kjøper deres veldig nedsatte toårsplan!

SurfsharkVPN

Surfshark har også en 30-dagers full refusjonspolicy. Med andre ord, ingen bekymringer!

Se PeacockTV i utlandet med en VPN – trinn for trinn

Jeg håper at du har kjøpt et abonnement på enten Surfshark eller ExpressVPN nå. Hvis du har, er dette det du trenger å gjøre.

  • Koble til en server i USA med ExpressVPN eller en hvilken som helst server i verden med Surfshark.
  • Besøk nettstedet PeacockTV. Registrer en gratis bruker (hvis du ikke har gjort det ennå).
  • Se alt gratis innhold som er tilgjengelig på nettstedet PeacockTV.

Vil du kjøpe en PeacockTV Premium-pakke, som gir deg tilgang til Premier League-fotball og enda mer underholdning? Du trenger et amerikansk betalingskort for å betale for tjenesten, og den enkleste måten å få det på er å anskaffe et betalingskort utstedt i USA ved bruk av USUnlocked.

Jeg ser populært innhold på PeacockTV ved hjelp av ExpressVPN.

Betalingskortet utstedt i USA kan brukes til å betale for PeacockTV Premium, Paramount +, Amazon Videos og annet innhold som normalt bare er tilgjengelig for kunder i USA.

Er du klar til å se PeacockTV?

Jeg har prøvd å forklare dette på en veldig enkel måte. Jeg håper jeg har lykkes. Det er mange VPN-leverandører i verden, men ikke mange av dem lar deg faktisk se PeacockTV. Derfor kan jeg varmt anbefale Surfshark og ExpressVPN, to utmerkede VPN-leverandører med god kundeservice og med solide policyer for full refusjon.

Kos deg med å se PeacockTV med en av de beste VPN-tjenestene som er tilgjengelige!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *