Hvor kan jeg se Twin Peaks på Netflix?

Er du en fan av den originale Twin Peaks-serien? Eller har du bare hørt om Twin Peaks, men aldri sett showet? Det er et av de mest legendariske showene noensinne og hadde fans over hele verden tilbake i dagene.

Dessverre har showet fortsatt mange fans, men de kan alle ikke se det siden Twin Peaks er vanskelig å finne på Netflix. Sannheten er at du bare kan se Twin Peaks på Netflix i USA, og det er det eneste landet i verden der det kan streames. Hva kan vi alle gjøre med det?

Du kan hoppe på en flytur og ta med mobiltelefonen og notatblokken din. Når du kommer trygt til USA, finner du et WiFi-sted, åpner Netflix-appen din, og du kan streame Twin Peaks på Netflix. Du trenger ikke et ekstra Netflix-abonnement for at dette skal fungere, det nåværende Netflix-abonnementet ditt er nok.

twin peaks netflix

Men hvem vil kjøpe en flybillett for å se Twin Peaks på amerikansk Netflix? Ingen! Jeg vil gjerne besøke USA, men det er ikke å se Twin Peaks på Netflix, men å besøke alle de berømte attraksjonene og byene jeg har sett i filmer i så lang tid.

Men hva kan du gjøre for å se Twin Peaks på Netflix hvis du bor et annet sted?

Du har flaks, fordi jeg vil forklare deg en mye enklere måte å se filmene og TV-seriene på amerikansk Netflix uansett hvor du er i verden. Det kan løses på få minutter, og det vil gi deg tilgang til alt tilgjengelig på amerikansk Netflix på en gang. I tillegg til dette vil det også gi deg tilgang til det som er på Netflix i Canada, Storbritannia, i Nederland og i noen flere land.

Hva kan du gjøre?

Først og fremst må du kjøpe et VPN-abonnement på PureVPN eller NordVPN. Du finner lenker til begge nettstedene nedenfor. De har begge store rabatter akkurat nå, og pengene-tilbake-garantier gjelder i 30 dager. Med andre ord, du kan bare spørre og få pengene tilbake hvis du ikke liker produktet.

NordVPN

Klikk på knappen over for å besøke NordVPN-nettstedet.

PureVPN

PureVPN er det billigste alternativet hvis du kjøper en 1-måneders plan. Klikk på knappen for å sjekke prisene med en gang!

Last ned VPN-klienten til VPN-tjenesten du bestemmer deg for å bruke.

  • Start applikasjonen og koble til en server i USA.
  • Åpne Netflix-appen din eller gå til www.netflix.com.
  • Søk etter Twin Peaks.
  • Du finner nå Twin Peaks på amerikansk Netflix, og du kan begynne å streame med en gang!

Er det ikke bare kjempebra? Ikke glem at du også kan se andre fantastiske show på amerikansk Netflix som Person of Interest, The Twilight Zone og mange andre som du ikke finner andre steder i verden.

Hvis du vil gjøre noe kult, kan du koble til en server i Japan med den valgte VPN-tjenesten. Du vil da kunne se filmen Joker på Netflix (Japan er det eneste landet for øyeblikket der denne filmen kan streames online).

Om Twin Peaks

Serien Twin Peaks hadde premiere på TV i USA i 1990. Av en eller annen grunn ble den avlyst allerede etter to sesonger, men i den korte perioden ble den til en kult-serie, med millioner av fans fortsatt over hele verden. Mange omtaler Twin Peaks som en av de beste TV-seriene noensinne, og noen kaller det et krysspunkt i TV-seriens verden.

Twin Peaks er en detektivfiksjonsserie med litt humor, action og en ganske mørk historie.

Den tredje sesongen (og siste sesongen) av Twin Peaks ble utgitt i 2017. Den siste sesongen er fortsatt ikke tilgjengelig på Netflix.

Det er veldig enkelt, og det er så morsomt når du kan få tilgang til så mye mer innhold på Netflix. Du trenger ikke en ekstra Netflix-konto, alt du trenger er et VPN-abonnement på NordVPN eller PureVPN.

twin peaks

Jeg vil også fortelle deg en hemmelighet. Det er mange andre VPN-tjenester på markedet, men Netflix blokkerer nesten alle dem. Derfor er det viktig å bruke en VPN som gir deg tilgang til landene du virkelig trenger tilgang til. Derfor er PureVPN og NordVPN så gode tjenester, rett og slett fordi de gir deg tilgang til Netflix-innhold i så mange land, i tillegg til amerikansk Netflix.

Jeg håper du har hatt glede av denne artikkelen. Hvis du har kommentarer eller spørsmål eller vil dele tankene dine om Twin Peaks, kan du skrive dem i kommentarfeltet nedenfor.

Jeg anbefaler også at du følger YouTube-kanalen vår for flere Netflix-nyheter og klipp, og at du plasserer et bokmerke her på netflix.fromabroad.org for å holde deg oppdatert med hvilke VPN-er som er best for Netflix, og så mye mer.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *