Er du klar til å se The Blacklist sesong 10 på Netflix?

Er du klar for å se den tiende sesongen av The Blacklist på Netflix? Den har premiere 26. februar. Hvis vi følger tradisjonen fra de tidligere sesongene, vil de splitter nye episodene være tilgjengelige på Netflix i noen få land noen timer etter TV-premieren i USA.

Er du klar for dette? Eller vil du heller vente i flere måneder med å få tilgang til de splitter nye episodene av The Blacklist på Netflix?

Jeg er klar til å se de nye episodene umiddelbart. Vet du hvordan det gjøres? Vil du se den nye sesongen sammen med meg? Det blir den første sesongen uten Aram, og den andre sesongen uten Elizabeth. Det blir utvilsomt interessant, og vi kan glede oss til 22 bombastiske episoder.

the blacklist sesong 10 på netflix
Bare ni sesonger av The Blacklist på Netflix akkurat nå, men i slutten av februar (2023) vil det endre seg.

Se The Blacklist sesong 10 på Netflix

For å se de splitter nye episodene av The Blacklist på Netflix, gjør følgende.

 • Kjøp et Netflix-abonnement (hvis du ikke har et ennå).
 • Kjøp et VPN-abonnement på Surfshark (dette er nødvendig for å få tilgang til Netflix-innhold i landene der The Blacklist sesong 10 er lagt til Netflix umiddelbart).
 • Koble til en Surfshark-server i Sør-Korea, Polen eller Ungarn. Hvis ditt Netflix abonnement er registrert i Norge er Sør-Korea nasjonen du bør bruke.
 • Åpne Netflix-applikasjonen og se alle ti sesongene av The Blacklist på Netflix.

De nye episodene gjøres tilgjengelig noen timer (maksimalt noen dager) etter at de er utgitt i USA, så hvis du mangler tålmodighet og prøver å følge disse instruksjonene i januar 2023 eller begynnelsen av februar 2023, vil du bare finne de første ni sesongene av The Blacklist på Netflix, i stedet for alle de ni sesongene, inkludert de nye episodene fra sesong 10 også.

Nå er hele den siste sesongen av The Blacklist (nummer 10) på Netflix i India, Sør-Korea, Ungarn, Polen, og noen få andre nasjoner. Bruk Surfshark lenken ovenfor og følg instruksjonene hvis du vil finne ut hvordan historien ender for Raymond Reddington og resten av gjengen!

Er du klar? Har du spørsmål eller kommentarer? Skriv dem nedenfor!

4 comments

 • Jeg har et Netflix abonnement ø, men sesong 10 får jeg ikke inn i abonnementet. Fra 1-9 har jeg. Hvorfor ikke nr. 19?

  • Heisann,
   artikkelen handler om at den nyeste sesongen dessverre ikke finnes på Netflix i Norge. Jeg vet ikke hvor lang tid det vil ta før den kommer, men hvis du ikke vil vente er det bare å følge instruksjonene i artikkelen og du vil kunne se den nyeste og siste sesongen på Netflix i andre land! Siden du bor i Norge anbefaler jeg da at du kobler deg til en server i enten Sør Korea eller India og så skal det fungere bra! 🙂

   Ps: Polen og Ungarn fungerer også, men på grunn av EU regler vil du ikke se Netlfix innhold i andre EU så lenge ditt abonnement er registert i EU/EØS land, uansett VPN eller om du er på reise eller lignende.

 • Rettelse. Har sett The Blacklist 1-9 sesong.
  Ikke 10.
  Hvorfor?

  • Har akkurat svart ovenfor… den er ikke tilgjengelig i Norge. Det er enten bare å smøre seg med tålmodighet, eller bruke VPN tjenesten beskrevete i artikkelen og se den i en annen nasjon!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *