Rapport fra Tour de Ski

I dag er det siste dagen av Tour de Ski i 2015/16 og det har jo vært mange flotte etapper sett med norske øyne og det går mot tredobbel norsk i sammendraget også for damene i allefall, med Therese Johaug på topp. Hvordan det går på herresida må vi vente noen timer til før vi vet mer om.

Tour de Ski

Vi ser på Tour de Ski online på norsk TV fra utlandet

Siden vi skriver her om det å se på norsk TV i utlandet tenkte vi bare å skrive at vi har testet flere metoder for å se på Tour de Ski på norsk TV online i utlandet, og vi har da testet de to VPN tilbyderne vi først og fremst anbefaler for å se på norsk TV i utlandet… HideMyAss og PureVPN.

Mer info om å se på norsk TV i utlandet her

Vi starter med PureVPN og vi koblet oss til svært så raskt og sendingen ble visst i dag i full kvalitet med en gang. Etter å ha sett på i cirka tretti minutter ble vi derimot kastet ut av serveren og vi fikk ikke koblet oss til umiddelbart, og da var tiden inne for å prøve å se på NRK i utlandet ved hjelp av trofaste HideMyAss. Vi har jo skrevet til vanlig at disse er kanskje mest stabile og størst på det med IP adresser i Norge, og etter å ha startet og koblet oss til server i Norge med HideMyAss fikk vi opp sendingen fra Tour de Ski på nytt og med maks kvalitet og uten noen problemer.

Det betyr altså at vi fortsatt mener at HideMyAss er mest stabil og kanskje best, men PureVPN har mye bedre priser til tider så for de aller fleste fungerer dette allikevel mer enn bra nok.

Heldigvis for mennene har det blitt litt konkuranse og ikke bare norske seierpromenader hele veien, så det er vi uansett glade for!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *