En forrykende Premier League start

Det har vært knyttet høye forventninger til starten på årets Premier League, men jeg tørr påstå at virkeligheten har overgått forventningene så langt!

Den franske ligaen startet den 4 august med kamp mellom Toulouse og Monaco. Den kampen etter med en 3-2 seier til Monaco, og jeg tenkte at det var en fantastisk måte å starte en ny sesong på.

Den 11 august var det klart for åpning av Premier League, og da jeg så at Arsenal skulle spille mot Leicester ble jeg litt bekymret. Arsenal er et litt kjipt lag, som sjelden slipper inn for mange mål, og de pleier heller ikke å score så mange. Jeg håper på noe i likhet med åpningen på Ligue 1 i Frankrike, men ikke i mine villeste drømmer så jeg for meg et sluttresultat på 4-3 til Arsenal.

Vil du se Premier League på nettet?

De siste dagene har flere hundre mennesker vært innom denne bloggen for å lese mer om hvordan de kan se Premier League på nettet, for en billig penge. Lurer du på hvordan du kan gjøre det samme er det bare å lese artikkelen jeg henviser til ovenfor. Jeg bruker selv tjenesten beskrevet i artikkelen, og kan varmt anbefale den!

Ser premier league og tottenham og newcastle pa nettet

Her ser jeg Premier League på nettet den 13 august

En fantastisk fortsettelse den 12 august

Vi var heldige, og det var en fantastisk åpningskamp i Premier League den 11 august. Men, det kom helt sikkert til å roe seg på lørdagen, den 12 august? Eller kanskje ikke? På denne dagen fortsatte nemlig festen. Først kunne vi se en festkamp mellom Watford og Liverpool som endte med et 3-3 resultat. Deretter tapte Chelsea litt sensasjonellt hjemme mot Burnley (sluttresultatet ble 3-2). Nyopprykkede Huddersfield fikk en kanonstart på sesongen på bortebane mot Crystal Palace på Selhurst Park der de vant 3-0. Det bør vel også nevnes at Manchester City vant oppskriftsmessig 2-0 borte mot Brighton.

Hva med 13 august?

Nå er det 13 august og jeg sitter å ser på Newcastle mot Tottenham. Det er ingen  mål enda etter 45 minutter, men det er svært jevn og velspillt kamp. Tottenham kjører på ingen måte over Newcastle, men så langt kunne en scoring i begge retninger vært enkelt å forsvare. Senere i dag kommer Manchester United mot West Ham, og det er kanskje den kampen jeg har gledet meg mest til i forkant av Premier League åpningen.

Har du kost deg under åpningshelgen for Premier League? Ser du kampene på norsk TV 2, kanskje på Sling i USA, Fubo TV, Dazn eller hvordan ser du kampene på nettet?

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *