Slik ser du hockey VM 2016 online

Nå er hockey VM i full gang og om cirka en time spiller Norge mot Kasakhstan. Etter seier mot Sveits og tap mot Danmark trenger Norge en ny opptur. Men, hvordan kan du se denne og alle andre kamper fra hockey VM 2016 online?

Det er faktisk ganske enkelt. Det enkleste er selvfølgelig å betale 100 NOK for et abonnement hos DPlay og så kan du se det hele på norsk TV. Du trenger da en norsk IP adresse hvis du er i utlandet, så hvis du er i utlandet og ønsker å se hockey VM online på DPlay bør du lese denne artikkelen.

Ishockey VM online

Om du derimot ikke ønsker å se kampene på Dplay, men heller ønsker en billigere løsning kan du faktisk også se hockey VM 2016 online på YouTube. Det eneste problemet er at de har tatt i bruk geo-sperre, noe som gjør at du ikke kan se på live sendingene i de fleste nasjoner i Europa. Men, det er noen unntak. Så, hvis du da for eksempel bruker IPVanish (les min IPVanish omtale her), en svært bra VPN tjeneste, kan du enkelt koble deg til en server i for eksempel England, og vips har du tilgang til YouTube sendingene fra ishockey VM 2016. IPVanish

Du kan også koble deg til servere i mange andre nasjoner, men England er noe av det enkleste og raskeste. Og når du har gjort det kan du besøke denne siden på YouTube og se alle kamper fra hockey VM live online.

Og hvis du har IPVanish kan du også bruke denne tjenesten til å se på norsk TV i utlandet, til å se på NBC i USA eller kanskje se på Champions League fotball på SRF i Sveits eller ZDF i Tyskland! Mulighetene er mange. Har du spørsmål eller kommentarer er det bare å skrive!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *