Se The Young Sheldon sesong 5 på Netflix

Jeg er glad for å fortelle deg at The Young Sheldon sesong 5 er på Netflix. Ventetiden har vært lang, spesielt med tanke på at den sjette sesongen nettopp ble avsluttet på TV i USA. Det er mulig å få tilgang til de nyeste episodene hvis du har et Paramount+-abonnement i USA, men hvis du vil forbli hos Netflix, bør du være glad for at hele den femte sesongen er på Netflix (i visse land).

Hva kan du gjøre hvis du vil streame den femte sesongen av denne fantastiske serien på Netflix? Det er lett!

the young sheldon på netflix

The Young Sheldon på Netflix.

Hvordan kan jeg streame The Young Sheldon sesong 5 på Netflix? Det er lett!

Jeg vil skrive mange ting om TV-serien og skuespillerne senere i denne artikkelen (ettersom jeg er en stor fan), men hvis du bare vil ha en rask løsning for å streame The Young Sheldon sesong 1-5 på Netflix, gjør følgende.

  • Kjøp et NordVPN-abonnement.
  • Installer og kjør NordVPN-applikasjonen (tilgjengelig for Windows, MacOS, iOS, Android, FireTV, Linux og mer).
  • Koble til en server i Australia.
  • Gå til netflix.com og strøm The Young Sheldon sesong 1-5 på Netflix.

Den sjette sesongen blir lagt til senere, men det vil trolig være i februar 2024 (basert på at sesong 5 ble lagt til i februar 2023).

Som du sikkert forstår, er den femte sesongen av The Young Sheldon tilgjengelig på Netflix i Australia. Det er derfor du må koble til en NordVPN-server i Australia for at dette skal fungere!

Ingen bekymringer med NordVPN.

NordVPN kommer med en 30-dagers full refusjonspolicy med alle pakkene deres. Enten du kjøper et 1-måneders eller 24-måneders abonnement, er du beskyttet av denne garantien. Hvis du ikke liker tjenesten og avbestiller innen 30 dager, vil du få pengene refundert. Du kan kansellere abonnementet ditt og be om refusjon ved å bruke live-supporten på nettstedet deres eller kontakte deres støtte på en annen måte.

NordVPN har flere pakker tilgjengelig. Grunnpakken er nok hvis ditt eneste mål er å få tilgang til Netflix og streame The Young Sheldon online. Vil du legge til skylagring, en passordbehandler og et verktøy som vil advare deg hvis dataene dine er inkludert i sikkerhetsbrudd, kan det gjøres, men det er ikke nødvendig.

the young sheldon online

Noen få ord om The Young Sheldon.

The Young Sheldon er en TV-serie som hadde premiere i 2017 og er en prequel til det populære programmet, The Big Bang Theory. Serien er et komedie-drama som følger livet til en ung Sheldon Cooper, en karakter fra The Big Bang Theory, under hans barndomsår i Øst-Texas.

Showet er satt på slutten av 1980-tallet og begynnelsen av 1990-tallet og fokuserer på utfordringene og opplevelsene som Sheldon møter som et begavet, men sosialt vanskelig og intellektuelt avansert barn. Han sliter med å passe inn i familien og jevnaldrende, og føler seg ofte som en outsider. Showet utforsker også Sheldons forhold til familien, inkludert hans mor, far og søsken, og hvordan de støtter og noen ganger utfordrer ham.

The Young Sheldon spiller Iain Armitage som den unge Sheldon Cooper, og showet er fortalt av Jim Parsons, som spiller den voksne Sheldon i The Big Bang Theory. Showet har blitt godt mottatt av publikum og kritikere, rost for humor, hjerte og sterke prestasjoner.

Hvorfor liker jeg The Young Sheldon?

Jeg liker det veldig godt på grunn av humoren. Den er morsom å se, får meg til å le, er familievennlig og har strålende karakterer. Ikke bare tenåringer liker det, men det vil også voksne og besteforeldre, noe som gjør dette til en perfekt TV-serie for hele familien. Det er også interessant å følge familien gjennom sesongene når du ser dem vokse opp, bli eldre og møte problemer som følger med oppveksten!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *