Se TV3 i utlandet

Vil du se på TV3 og de kanalene som hører med til deres tjenester som Viasat 4, TV6 Norge og da også TV3 Play i utlandet? Det er veldig enkelt og du finner en lang instruksjon på hvordan du kan se på TV3, TV2 Sumo, NRK og lignende på forsiden vår.

Om du allikevel ikke vil lese den lange artikkelen som handler om det generellt å se norsk TV i utlandet, men bare følge den korte varianten her i stedet er dette hva du må gjøre!

Innholder du prover a se er kun tilgjengelig for brukere i Norge
Prøver du å se på TV3 i utlandet vil du se den følgende meldingen!

Vil du heller se noe annet enn meldingen ovenfor? Les videre!

TV3 i utlandet

Problemet

 • Du trenger en IP adresse i Norge for å se på TV3Play i utlandet.
 • Besøker du TV3 sine nettsider fra utlandet eller starter TV3Play applikasjonen fra utlandet for å se på programmer vil du derfor få beskjed om at sendingen ikke kan vises om du befinner deg utenfor Norge.

Løsningen

 • Du trenger en IP adresse i Norge for å se på TV2 Sumo online.
 • Den raskeste og beste måten å ordne dette på er å bruke tjenesten PureVPN.

Se TV3 i utlandet – steg for steg

 • Klikk her for å komme til PureVPN sine nettsider.
 • Tegn deg et et abonnement i 1 måned, 6 måneder eller 12 måneder.
 • Last ned programvaren til PureVPN til din datamaskin, telefon eller tablet.
 • Nå kan du starte programvaren og koble deg til server i Norge.
 • Nå har du norsk IP adresse.
 • Du kan nå se på TV3Play online, selvom du ikke befinner deg i Norge.

Dette er altså hva du må gjøre for å se på TV3, Viasat 4 eller Viasat 6 i utlandet via TV3Play, eller tjenester som Viafree eller Viaplay. Om du har fulgt disse instruksjonene skal dette altså virke, men om det ikke gjør det er det bare å skrive en kommentar og så skal vi prøve å hjelpe til så godt vi kan og så raskt vi kan!

Da er det bare å kose seg med norsk TV i utlandet og om du skal se på sport på TV3 eller hva det enn er du skal se på så håper vi du får noen fine timer foran skjermen!

13 kommentarer om “Se TV3 i utlandet

  1. HVa er det som er problemet? Kan du prøve NRK eller kanskje TV2 Sumo for å sjekke om de virker. Det skal fungere, så det er derfor jeg prøver å finne ut hva som kan være løsningen på problemet!

  2. Var på Apple butikk, Cental Festival, Pattaya og så på Apple TV . Har ikke greie på dette, men ekspeditøren fikk inn NRK fordi de, iht hva som sto på skjermen, er «godkjent» på Apple TV. TV 2 var ikke mulig. Samme med BBC, men fordi jeg har den på mobilen, gikk det fint å sende over til boksen.

   1. Hei Helge,
    det finnes løsninger som lar deg se både NRK og TV2 på Apple TV, også i Thailand, og den lar deg også se BBC. Det er litt vrient å laste ned applikasjoner fra alle forskjellige regioner, ettersom du kun kan laste ned innhold fra nasjonen der din Apple ID er registrert, men utover det kan du ved å følge instruksjonene om å se norsk TV på Apple TV i utlandet løse en god del av disse problemene: http://www.norsktviutlandet.no/se-norsk-tv-i-utlandet-pa-apple-tv/

 1. Jeg klarer ikke å få norsk ip adresse. Den kobler seg bare opp til «United States, Atlanta», selv om jeg velger Oslo.

  1. Hei,
   har du prøvd dette flere ganger? Jeg har ikke opplevd slik selv, så vet ikke helt. Eventuelt kan du prøve å kontakte deres support. De er raske til å svare (vanligvis).

 2. Laste ned programvaren og starte programvaren er det det samme som å laste ned en app som heter purevpn. Vil se TV 3. Har betalt og lastet ned appen purevpn

  1. Hei Per Einar,
   jeg har testet litt også, men for meg ser det ikke ut som jeg kan se live streamen på vanlig TV3 sine nettsider. Vet ikke helt jeg? Det du uansett kan gjøre for å se håndball VM er å besøke https://www.ehftv.com/ der du kan se alle kamper. Om du får beskjed at du ikke har tillatelse der heller er det bare å koble deg til PureVPN server i England, og vips kan du se alle kampene!

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *