Hvordan kan jeg se Mesterliga-finalen online?

Den 28 mai er det klart for Mesterliga finale. Den blir spilt i Milano og starter 20.45. Hvordan kan jeg se Atletico Madrid mot Real Madrid online?

Det blir utrolig spennende å se hvilket lagt som vinner kampen om Madrid. Atletico Madrid har spilt imponerende fotball og vunnet mot både Barcelona og Bayern Munchen. Real Madrid har ikke imponert så mye, men på papiret er Real Madrid et sterkere lag enn Atletico Madrid. Ønsker du å se Real Madrid mot Atletico Madrid online?

Atletico Madrid vs Real Madrid online

Se Atletico Madrid – Real Madrid online

Det finnes flere måter å se Mesterliga finalen på online. Du kan se den på norsk TV, men dette krever at du har et dyrt abonnement. Det finnes mye billigere løsninger hvis du vil se finalen online.

For å benytte deg av disse metodene trenger du et VPN abonnement hos PureVPN. Dette hjelper deg til å få IP adresse i andre nasjoner der du kan se Atletico Madrid – Real Madrid online helt gratis.

PureVPN

Abonnementet kan du også bruke for å se på fotball EM online i juni og juli.

– Se Champions League finalen på M4 i Ungarn.
– Se Champions League finalen på SRF i Sveits.
– Se Champions League finalen på ZDF i Tyskland.

Vil se Real Madrid – Atletico Madrid på ZDF i Tyskland må du koble deg til server i Tyskland med PureVPN. Det samme gjelder hvis du vil se på ungarsk eller sveitsisk TV. Om du skulle ha noen problemer med dette eller har spørsmål, bare benytt deg av kommentar-feltet under.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *