Se Frankrike – Island på nettet

Den 3 juli er det duket for kvartfinalen hele Norge venter på. Siden vi ikke selv er med og Sverige er ute er det helt klart at hele Norge heier på Island. Den 3 juli spiller de kvartfinale mot Frankrike og spørsmålet er om de kan ta en skalp til etter at England måtte vinke farvel til fotball EM.

Kampen mellom Frankrike og Island blir spilt på Stade de France i Paris og det kommer til å bli en helt fantastisk kamp med stor stemning i Paris’ storstue. Frankrike imponerte bare litt i sin åttendelsfinale mot Irland, og det var noen magiske Griezmann minutter som gjorde forskjellen der. Island imponerte stort i sin kamp mot England og selv synes jeg det var deres klart beste kamp i turneringen så langt og den første kampen der de ikke ble rundspilt av motstanderen.

Nå er det klart for kvartfinale og spørsmålet er da om Island kan slå vertsnasjonen Frankrike også? Vil du se på kampen online?

Jeg ser på Frankrike mot Island live på NRK på nettet i utlandet

Jeg ser på Frankrike mot Island live på NRK på nettet i utlandet

Se Frankrike – Island på nettet

For å se kampen på nettet er det flere ting du kan gjøre. Det klart morsomste er nok å se kampen på islandsk TV, men det forstår vi ikke så mye av i Norge, så det er ulempe. Men, de islandske kommentatorene har bltit legendariske for sin innlevelse og sitt engasjement så det kan jo være moro.

For å få mange muligheter til å se Frankrike mot Island på nettet trenger du et VPN abonnement hos HideMyAss.

HideMyAss

Når du har denne kan du gjøre følgende for å se kampen på forskjellige TV stasjoner i verden:

  • Se kampen på TV2 Sumo / NRK i Norge online. Er du i utlandet bruk HideMyAss for å få norsk IP adresse.
  • Se kampen på RUV i Island. Bruk HideMyAss og koble deg til server i Island og vips kan du se kampen på islandsk TV online.
  • Se kampen på BBC / ITV i England. Få deg engelsk IP adresse med HIdeMyAss og du kan se kampen gratis der.

Dette er altså tre måter du kan se kampen online på. Du finner mer informasjon om hvordan du kan se fotball EM på nettet i denne artikkelen.

Glem forøvrig ikke at du siden i sommer også kan bruke ditt HideMyAss abonnement for å se på sommer OL på nettet, så det er en god investering du vil ha mye glede av.

2 comments

  • Funker hidemyass på NRK også? Jeg bruker Holavpn(gratis) og den funker på tv2sumo og noen andre plasser, men ikke på NRK, NRK finner ut at jeg bruker en VPN. Kan artikkelskriver si at hidemyass funker 100% på NRK?

    • Heisann, ja bruker HideMyAss selv til dette og det fungerer veldig bra. I tillegg har de som sagt 30 dager pengene tilbake garanti som ogsa fungerer utmerket, sa om du ikke er fornoyd får du pengene igjen. Kos deg med fotballkamp igjen!

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *