Kan jeg se norsk Netflix innhold i utlandet? Hvordan?

Norge kan oppleve temperaturer under -30 Celsius om vinteren. Hvilken person med en slags intelligens ville bo der? En ting er om du har vokst opp i Norge, men flytte dit på eget valg? Men kanskje du har lest om en film på Netflix i Norge som du gjerne vil streame. Eller finnes det en TV-serie tilgjengelig på Netflix i Norge som ikke finnes i ditt eget land? Er det noe du kan gjøre for å streame innhold på Netflix i Norge uten å bli en isbjørn ved å flytte til landet?

Jeg har noen gode nyheter. Du trenger ikke å bli en isbjørn bosatt i Norge for å streame innhold tilgjengelig på Netflix i Norge. Du trenger bare noen få dollar, som du bruker på et abonnement på VPN-tjenesten ExpressVPN. I stedet for å reise til Norge, kan du sitte på en strand i Mexico i shortsen og nyte sola mens du streamer filmer om isete veier, snø, midnattssol og Aurora Borealis i Norge.

norsk netflix i utlandet

Hva er en VPN og hvorfor bruker folk slike tjenester?

En VPN, eller Virtual Private Network, brukes til å opprette en sikker og privat tilkobling over Internett. Formålet er å beskytte personvernet og sikkerheten til brukerne på nettet ved å kryptere dataene som overføres over nettverket. Dette betyr at selv om dataene blir fanget opp, vil de være uleselige for alle som ikke har krypteringsnøkkelen. Du kan lese mer om VPN-tjenester i IP Adressse Guiden.

ExpressVPN er en ledende VPN-tjeneste som er blant de beste for å få tilgang til blokkert innhold. Av denne grunn har tjenesten nå mer enn 4 millioner abonnenter over hele verden. Noen bruker ExpressVPN til å streame norsk Netflix, andre bruker tjenesten til å streame amerikansk Netflix. Andre bruker noen den for å få tilgang til Twitter, Instagram og Facebook mens de besøker land der disse tjenestene er blokkert.

innhold på norsk netflix

Se norsk Netflix i utlandet, steg-for-steg.

Gjør disse trinnene sammen med meg, så kan du se norsk Netflix på noen få minutter.

  • Kjøp et Netflix-abonnement (hvis du ikke har det ennå).
  • Kjøp et ExpressVPN-abonnement på ExpressVPN sine nettsider.
  • Installer ExpressVPN-applikasjonen/nettleserutvidelsen på datamaskinen, telefonen, nettbrettet eller TV-en.
  • Kjør applikasjonen og koble til en server i Norge.
  • Start Netflix-applikasjonen eller nettleseren på nytt.
  • Stream norsk Netflix!

Du surfer nå på Internett med en norsk IP-adresse. Som et resultat kan du streame norsk Netflix, TV2 Sumo, Viaplay, NRK, og få tilgang til annet nettinnhold som kun er tilgjengelig i Norge.

Det er mange andre VPN-leverandører på markedet, men de er alle blokkert av Netflix. Selv om de gir deg en lokal IP-adresse i Oslo eller andre steder i Norge, vil du kun se Netflix originalinnhold (filmer og TV-serier produsert av Netflix som de har kringkastingsrettigheter til over hele verden) mens du bruker dem. ExpressVPN lar deg imidlertid streame alt innholdet på Netflix i Norge og ikke bare det originale Netflix-innholdet.

Hvis du angrer på å kjøpe et abonnement på ExpressVPN, kan du kansellere abonnementet ditt ved å bruke live chat fuknsjonen på nettsiden deres eller ved å sende en epost. De som sier opp abonnementet innen tretti dager har rett til full refusjon.

Vanlige spørsmål om Netflix og VPN-tjenester.

Blokkerer Netflix VPN-tjenester?

Ja, Netflix har implementert tiltak for å blokkere VPN-tjenester og proxy-servere for å hindre brukere fra å få tilgang til innholdet fra begrensede områder. Imidlertid er ikke alle VPN-tjenester blokkert, og noen tilbydere kan omgå disse begrensningene.

Hvorfor blokkerer Netflix VPN-tjenester?

Netflix blokkerer VPN-tjenester for å overholde lisensavtaler de har med innholdsleverandører. Disse avtalene begrenser tilgjengeligheten av visse programmer og filmer til bestemte geografiske områder. Ved å bruke en VPN kan brukere få tilgang til innhold som ikke er tilgjengelig i deres land, noe som bryter med vilkårene i disse lisensavtalene.

netflix innhold med vpn

Kan jeg fortsatt bruke en VPN med Netflix?

Ja, du kan fortsatt bruke en VPN med Netflix, men du må kanskje bruke en VPN-tjeneste som er spesielt utviklet for å omgå Netflixs VPN-blokkeringer. Noen VPN-leverandører tilbyr dedikerte servere for tilgang til Netflix, og kan gi en stabil og pålitelig tilkobling for streaming.

Vil bruk av en VPN påvirke strømmekvaliteten min på Netflix?

Det avhenger av VPN-tjenesten du bruker og kvaliteten på serverne. Noen VPN-leverandører kan redusere tilkoblingen din og redusere strømmekvaliteten, mens andre er optimalisert for streaming og tilbyr raske og pålitelige tilkoblinger.

Er det lovlig å bruke en VPN med Netflix?

Ja, det er lovlig å bruke en VPN med Netflix, men det kan bryte med vilkårene for tjenesten for strømmetjenesten. Netflix oppgir eksplisitt i sine bruksvilkår at de vil avslutte kontoer som bruker VPN-er eller proxy-servere for å få tilgang til innholdet fra begrensede områder. Imidlertid er bruk av VPN-er for personvern- og sikkerhetsformål generelt lovlig og akseptert.

Ingen har enda enda hørt om noen som har fått sin Netflix konto sperret på grunn av at de har brukt en VPN tjeneste.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *