Hvordan kan jeg se TV4Play online utenfor Sverige?

TV4Play er en populær strømmetjeneste i Sverige som tilbyr et bredt utvalg av TV-programmer og on-demand innhold. Men hvis du reiser eller bor i utlandet, kan du oppleve at du ikke får tilgang til TV4Play på grunn av geografiske begrensninger. I denne artikkelen vil vi utforske hvordan du kan se TV4Play fra utlandet, slik at du kan fortsette å glede deg over dine favoritt svenske TV-serier og filmer uansett hvor i verden du måtte være.

Vi kunne skrevet en veldig detaljert artikkel om hvordan du kan se TV4Play i utlandet. Det vil være mange unødvendige detaljer senere i denne artikkelen, men hvis alt du vil er å se TV4Play utenfor Sverige, gjør følgende.

Følg disse instruksjonene for å se TV4Play i utlandet.

Prøver du å se innhold på TV4Play i utlandet vil du se forskjellige feilmeldinger. Hvis du befinner deg i EU, vil du se følgende feilmelding.

TV4Play i EU og i Norge.
TV4Play i EU og i Norge.

Hvis du har svensk ID og bor i Sverige, kan du enkelt få tilgang til alt innhold på SVTPlay så lenge du befinner deg i et EU-land. Hva kan du gjøre hvis du ikke bor i Sverige, eller hvis du befinner deg utenfor EU?

Den enkleste og beste måten å se TV4Play i utlandet på er å bruke en VPN. Men du kan ikke bare bruke hvilken som helst VPN for å se TV4Play. De fleste VPN-leverandører på markedet er blokkert av TV4Play. Hvis du bruker en slik VPN, vil du se en feilmelding som den du ser på bildet nedenfor.

din region är dold
TV4Play blokkerer VPN-en min.

På grunn av dette er det viktig at du bruker en VPN som ikke er blokkert av TV4Play. Hvilken VPN er det?

Bruk en VPN som gir tilgang til TV4Play i utlandet.

Under mine siste tester var NordVPN den beste og eneste VPN-en som ga meg tilgang til TV4Play. Klikk på knappen nedenfor for å besøke NordVPN-nettstedet. Det vil gi deg en fin rabatt på tjenesten.

NordVPN

Uansett hvilken NordVPN-pakke du velger, er du beskyttet av NordVPNs full refusjonspolicy som gjelder i tretti dager. Det er enkelt å si opp abonnementet og få pengene tilbake dersom du ikke liker tjenesten.

Nå er det på tide å laste ned NordVPN-applikasjonen og installere den på telefonen, nettbrettet eller TV-en. Kjør applikasjonen og koble til en server i Sverige. Dette vil gi deg en svensk IP-adresse som ikke er blokkert av TV4Play. Som et resultat kan du streame Masterchef, live streams og alt annet innhold som er tilgjengelig på plattformen.

I tillegg til å se TV4Play i utlandet, kan du bruke NordVPN til å streame SVT i utlandet, svenske Netflix og mye annet tilgjengelig innhold i Sverige. Siden NordVPN har servere i mer enn 60 land, kan du bruke tjenesten til å få tilgang til strømmetjenester og TV-nettverk i alle disse landene. Som et resultat er denne tjenesten ideell for mye mer enn bare å se svensk TV i utlandet, også norsk TV i utlandet, britisk TV utenfor England, og mye mer.

tv4play

Hva er verdt å se på TV4Play i Sverige?

Nå som du vet hvordan du kan se TV4Play utenfor Sverige, er det på tide å skrive noen ord om hva som er verdt å streame. Her har du noen anbefalinger.

  • Solsidan er en svensk TV-komedieserie som hadde premiere i 2010. Showet følger livene til flere par som bor i det eksklusive nabolaget Saltsjöbaden utenfor Stockholm. Navnet «Solsidan» er en referanse til den privilegerte livsstilen til seriens karakterer. Serien ble skapt av Felix Herngren, som er kjent for sitt arbeid på flere andre populære svenske komedieserier. «Solsidan» er kjent for sin skarpe vidd, subtile humor og relaterte karakterer, og den har blitt en av de mest populære komedieseriene i Sverige.
  • Bäckström er en svensk TV-serie med kriminaldrama som hadde premiere i 2020. Showet er basert på romanene til Leif GW Persson og følger etterforskningen av detektiv Evert Bäckström, en selvdestruktiv og politisk ukorrekt detektiv i Stockholms politiavdeling . Serien spiller Kjell Bergqvist i tittelrollen som Evert Bäckström, og han får selskap av en talentfull skuespillerbesetning, inkludert Annika Hallin, Jens Hultén og Agnes Lindström Bolmgren. Showet utforsker en rekke sosiale spørsmål i dagens Sverige, inkludert politisk korrupsjon, immigrasjon og sosial ulikhet. Evert Bäckström er en kompleks og kontroversiell karakter som er kjent for sin slitende personlighet, sitt skarpe sinn og sine ukonvensjonelle metoder. Han kolliderer ofte med sine kolleger og overordnede på grunn av hans uortodokse tilnærming til politiarbeid, og han har et trøblete privatliv som inkluderer alkoholisme, gambling og et vanskelig forhold til datteren. Gjennom hele serien etterforsker Bäckström en rekke utfordrende saker, inkludert drap, kidnappinger og andre voldelige forbrytelser.
  • Enkelstöten er en svensk TV-serie som hadde premiere i 2017. Showet er et kriminaldrama som forteller historien om en gruppe amatørtyver som forsøker å utføre et ran i Stockholm. Serien har skuespiller Johan Rheborg i hovedrollen som Anders, en tidligere fabrikkarbeider som sliter med å få endene til å møtes. Han får selskap av en grupp av andre amatørtyver, inkludert vennen Gunnar (spilt av Rolf Lassgård) og den glatte IT-eksperten Daniel (spilt av Joel Lützow). Gruppen bestemmer seg for å gjennomføre et ran på en eksklusiv smykkebutikk i Stockholm sentrum, men ting begynner raskt å løse seg når de møter en rekke hindringer og komplikasjoner. Serien er kjent for sin blanding av humor og spenning, samt fokus på karakterenes personlige liv og forhold. Til tross for deres mangel på erfaring og ressurser, er karakterene fast bestemt på å gjøre ranet og forandre livene sine til det bedre. Imidlertid befinner de seg snart over hodet når de møter uventede utfordringer og farlige motstandere.

Det er også mulig å se massevis av TV-serier og filmer produsert i andre land på TV4Play. Her har du et par anbefalinger.

  • American Ninja Warrior er en populær sportsunderholdningskonkurranse som har sin opprinnelse i Japan som Sasuke og ble tilpasset amerikansk publikum av NBC i 2009. Showet er basert på konkurranseformatet for hinderløyper, der deltakerne må navigere i en utfordrende bane fylt med ulike hindringer som tester deres fysiske og mentale utholdenhet.
  • Miss Marple er en britisk TV-serie basert på detektivromanene til Agatha Christie, som ble sendt første gang i 1984. Serien følger eventyrene til Miss Jane Marple, en eldre nyfødt som bor i den rolige landsbyen St. Mary. Mead og har et utrolig talent for å løse forbrytelser. Politiet oppfordrer ofte Miss Marple til å hjelpe til med etterforskningen, og hun bruker sin skarpe vidd, intuisjon og kunnskap om menneskets natur for å løse de mest komplekse sakene.
  • Harry Wild er en britisk TV-krimdramaserie som hadde premiere i 2021. Showet følger eventyrene til kriminalbetjent Harriet «Harry» Wild, en pensjonert politimann som blir brakt tilbake på jobb for å etterforske en serie komplekse og utfordrende saker.
  • Burden of Truth er en kanadisk tv-serie med juridisk drama som hadde premiere i 2018. Serien har skuespillerinnen Kristin Kreuk i hovedrollen som Joanna Hanley, en storbyadvokat som vender tilbake til sin lille hjemby for å representere en gruppe jenter som lider av en mystisk sykdom. Serien foregår i den fiktive byen Millwood, Manitoba, og den utforsker en rekke komplekse og tidsriktige juridiske og sosiale spørsmål, inkludert bedrifters grådighet, miljøforurensning og tilgang til helsetjenester.

Noen av disse programmene er tilgjengelig gratis på TV4Plays nettsider, mens noen krever at du kjøper et abonnement på strømmetjenesten.

En kort oppsummering av historien til TV4 og TV4Play.

TV4 er et svensk kommersielt TV-nettverk som ble grunnlagt i 1990. Nettverket ble opprettet av et konsortium av svenske medieselskaper, inkludert avisene Dagens Nyheter, Svenska Dagbladet, og Expressen, samt mediekonsernet Kinnevik. Målet var å skape et kommersielt finansiert alternativ til allmennkringkasteren Sveriges Television (SVT).

Lanseringen av TV4 i 1990 var en betydelig begivenhet i svensk mediehistorie, ettersom den markerte slutten på SVTs monopol på nasjonal fjernsynskringkasting. TV4 ble raskt populær blant seerne, og seertallene overgikk SVT.

I 1992 fikk TV4 lisens til å drive en andre kanal, TV4 Plus, som fokuserte på sport og underholdningsprogrammering. I 1997 kjøpte TV4 opp de regionale TV-stasjonene i Sverige, som tidligere var eid av det statseide teleselskapet Telia.

Gjennom 2000-tallet utvidet TV4 programmeringen til å omfatte et bredt spekter av sjangere, inkludert nyheter, sport, drama og reality-TV. Nettverket har også lansert flere vellykkede show, som «Idol», «Let’s Dance» og «Fångarna på fortet».

Strømmetjenesten TV4Play ble lansert i april 2009.

Leave a Reply

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *