Se TV2 Sumo i utlandet

Vil du se på TV2, altså TV2 Sumo i utlandet? Det er veldig enkelt og du finner en lang instruksjon på hvordan du kan se på TV2 Sumo og andre norske TV kanaler i utlandet på forsiden vår.

Om du allikevel ikke vil lese den lange artikkelen, men bare følge den korte varianten her i stedet er dette hva du må gjøre!

TV2 Sumo i utlandet

Problemet

 • Du trenger en IP adresse i Norge for å se på TV2 Sumo i utlandet.
 • Besøker du TV2 Sumo fra utlandet eller starter TV2 Sumo applikasjonen fra utlandet for å se på programmer vil du derfor få beskjed om at sendingen ikke kan vises om du befinner deg utenfor Norge.

Løsningen

 • Du trenger en IP adresse i Norge for å se på TV2 Sumo online.
 • Den raskeste og beste måten å ordne dette på er å bruke tjenesten PureVPN.

Se TV2 Sumo i utlandet – steg for steg

 • Klikk her for å komme til PureVPN sine nettsider.
 • Betal for et abonnement i 1 måned, 6 måneder eller 12 måneder.
 • Last ned programvaren til PureVPN til din datamaskin, telefon eller tablet.
 • Start programmet og koble deg til server i Norge.
 • Nå har du norsk IP adresse.
 • Du kan nå se på TV2 Sumo online, selvom du ikke befinner deg i Norge.

Dette er løsningen for å se på TV2 Sumo i utlandet. Om du har gjort dette, men det ikke fungerer (tviler på det egentlig), men om det allikevel skulle være noen problemer, bare skriv en kommentar nedenfor så skal jeg gjøre mitt beste for å hjelpe til så raskt som mulig.

Har du problemer med å laste ned TV2 Sumo applikasjon til ditt nettbrett eller telefon, kan du lese mer på denne siden (i bunn av artikkelen) om hvordan du kan laste ned TV2 Sumo applikasjon til Android og iOS systemer fra utlandet.

Da er det bare å kose seg med Premier League fotball på TV2 Sumo eller andre godbiter fra overalt i verden. Er det noe mer er det bare å skrive en kommentar!

15 kommentarer om “Se TV2 Sumo i utlandet

   1. Heisann,
    hva er problemet? Det er fortsatt fullt mulig å se på TV2 i utlandet på nettet, så hvis du skriver hva problemet er, skal jeg gjøre så godt jeg kan for å svare!

 1. man må ha norsk visakort for å betale for tv2 sumo. Finnes det noen løsning for utenlandsk visakort som ikke ser ut til å bli godtatt ?

  1. Det er ingen løsning på dette som jeg vet om, men om noen andre som leser denne artikkelen vet mer enn det jeg gjør, vennligst skriv en kommentar!

 2. Jeg har akkurat testet det å se TV2 Sumo med PureVPN igjen, bare for å være sikker på at det jeg anbefaler fungerer, og det gjør det per dags dato!

  1. Det er vel derfor de har et månedsabonnement tilgjengelig…. Men, skjønner godt at det kan føles dyrt hvis du bare vil se på et lite program eller noe.

 3. Har nettopp prøvd å se på TV2 SUmo med VPN nå, og det fungerer som beskrevet i denne artikkelen. Har dere videre problemer eller spørsmål er det bare å skrive dem her i kommentarfeltet!

 4. Er på ferie i Spania og har nettopp betalt for et abonnement i «Hidemyass» for å kunne se Tour de France via TV2 Sumo men får det ikke til. Husker heller ikke IP-adressen min hjemme. Noen gode råd?

  1. Hei,
   hva skjer når du prøver å se sendingen? Jeg er selv i Slovenia akkurat nå og brukte akkurat nå HideMyAss for å se på TV2 Sumo, så vet at det virker. Du trenger ikke huske din hjemme IP adresse, du trenger bare å koble deg til server i Norge med HideMyASs, og så fungerer det.

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *