PureVPN anmeldelse

PureVPN er sammen med HideMyAss den største VPN tilbyderen på markedet for øyeblikket. Vurderer du å bruke PureVPN? Her er min PureVPN anmeldelse.

Det er mange ting som er bra med PureVPN og den ene tingen som er bra med PureVPN er at deres tjenester koster en god del mindre enn tjenestene til de fleste konkurentene deres som HideMyAss og IPVanish. Dette merker man først og fremst når man ser på prisen for 12 måneder som kun er 50 Dollar i motsetning til HideMyAss og IPVanish som koster nesten 80 Dollar. Prismessig sett er altså PureVPN helt klart en vinner. Men, hvordan fungerer PureVPN i bruk?

PureVPN anmeldelse – Er det en god tjeneste?

Det er helt klart at PureVPN har et skikkelig dårlig rykte på nettet og uansett hva slags omtale du leser vil du alltid finne sinna kommentarer fra masse folk som har prøvd tjenestene deres. Det som er viktig å vite er at PureVPN har gjort store endringer i 2016 som betyr at de har bedre pengene tilbake garanti enn tidligere (den varer nå i 7 dager og er tilgjengelig hvis du har brukt mindre enn 3 GB med båndbredde).

PureVPN anmeldelse
Slik ser Windows klienten til PureVPN ut!

Klienten deres til Windows (og også den til Android og iOS) er enkel å bruke og du kan enkelt koble deg til server i Norge for å se norsk TV i utlandet hvis du ønsker det. I noen tilfeller har jeg hatt problemer med å koble meg til servere i forskjellige nasjoner, men vanligvis går dette veldig fort og greit og du får en lokal IP adresse i Norge eller i andre nasjoner umiddelbart.

Når du tegner et abonnement hos PureVPN hender det at du må vente noen minutter eller muligens timer før du får ditt brukernavn og passord tilsendt på email, i allefall hvis du betaler med PayPal. Mulig dette er annerledes om du betaler med kort, men det er jeg ikke helt sikker på.

PureVPN har også en SmartDNS tjeneste som du kan bruke hvis du vil se TV i mange nasjoner uten å bruke en VPN tilkobling. Denne fungerer ikke med norsk TV enda, så om du vil se NRK, TV2 eller lignende i utlandet må du bruke VPN tilkoblingen til PureVPN, ettersom SmartDNS tjenesten deres ikke støtter de norske kanalene.

Konklusjon på min PureVPN anmeldelse

Dette har ikke vært en veldig dyptgående PureVPN anmeldelse, men den gir et lite innblikk i PureVPN og hva du kan gjøre med tjenesten og hva du ikke kan gjøre. Det er en tjeneste som blir bedre og bedre, men den har som sagt et frynsete rykte. Om du ikke vil ta sjansen er IPVanish og HideMyAss to tryggere alternativer med enklere hjelp til kunder og enklere å få pengene tilbake, men PureVPN fungerer allikevel stort sett perfekt for de fleste, så om du vil spare penger og ta sjansen vil det høyst sannsynlig ikke by på noen problemer.

 

Legg igjen en kommentar

Din e-postadresse vil ikke bli publisert. Obligatoriske felt er merket med *