Se Viafree i utlandet

Viafree er en fin og gratis tjeneste hos TV3 som lar deg se TV programmer og noen live begivenheter online, uten å betale for det. Men, hva kan du gjøre hvis du vil se på Viafree når du er i utlandet?

Hvis jeg forsøker å se på Viafree i utlandet, så skjer det meste som vanlig. Først velger jeg programmet jeg vil se på.

Jeg vil se på Viafree i utlandet
Jeg vil se på Viafree i utlandet

Men, hvis du så trykker at du vil se på episode 1, vil du ikke se på programmet, men i stedet vil du få se en feilmelding som ser ut litt ala den du ser på bildet nedenfor.

Feilmelding hvis du prøver å se Viafree i utlandet
Feilmelding hvis du prøver å se Viafree i utlandet

Det kan jo være kjipt hvis det er et program eller en live sending du hadde gledet deg veldig til å se. Så, hva kan du gjøre for å få tilgang til Viafree, selvom du befinner deg utenfor Norges grenser?

Slik ser du Viafree i utlandet!

Det er veldig enkelt og greit. Du trenger kun en norsk IP adresse, og det kan du få ved å bruke VPN tjenesten til PureVPN.

PureVPN

Du må besøke deres nettsider, tegne et abonnement hos dem, og deretter er det bare å laste ned deres program for så å koble deg til en server i Norge. Når det er gjort vil du få en norsk IP adresse, og dermed vil Viafree tro du befinner i Norge. Resultatet er at du kan se Viafree online, uansett hvor i verden du befinner deg. Du kan siden bruke dette også til å se TV2 Sumo og NRK i utlandet, samt at du videre kan bruke PureVPN for å se amerikansk Netflix, BBC/ITV i England og mye mer!

Her ser jeg ishockey på Viafree i utlandet ved hjelp av PureVPN
Her ser jeg ishockey på Viafree i utlandet ved hjelp av PureVPN

Er du klar for å se Viafree i utlandet? Om du skulle ha et spørsmål eller en kommentar er det bare å skrive.

Fotball VM = Full Fest!

I morgen begynner fotball VM, og jeg gleder meg som en unge til jul. Det eneste er at det blir en lang jul som varer i lover en måned! Hurra!

Jeg har allerede skrevet en artikkel som omhandler hvordan du kan se på fotball VM på norsk TV på nettet. Det er mange som har lest den allerede, og det er hyggelig. Men, jeg liker å skrive om fotball generellt også, og jo mer jeg leser og skriver, jo mer gleder jeg meg til fotball VM. Hvorfor det?

Det er så mange spennende lag som skal delta!

Etter å ha sett gjennom troppene som er tatt ut til å spille i fotball VM skjønner jeg at det er utrolig mange lag som har mye å by på. De fleste gleder seg til å se kamper med Argentina, Brasil, England, Tyskland, Spania, Portugal og Kroatia. Men, jeg gleder meg faktisk like mye til å se kamper der Colombia, Serbia, Danmark, Sverige, Nigeria, Senegal og Peru skal spille.

Danmark i fotball VM 2018

Hvis du ser på lagene til de nasjonene jeg nevnte ovenfor er kanskje Colombia den mest spennende nasjonen. De har nemlig Rodriguez i troppen, spilleren som ble toppscorer i fotball VM i 2014. Men, de har også storspilleren fra fransk fotball, Radamel Falcao. Disse to er superstjerner som kan sørge for at Colombia slår ned på enhver motstander, og det gjør at jeg gleder meg enormt til å se dem spille.

Danmark og Peru er spennende lag, spesielt ettersom ingen av lagene har tapt en eneste kamp siden høsten 2016. Men, de spiller mot hverandre i første gruppespill kampen i VM, noe som gjør at det er en stor sannsynlighet for at den statistikken vil ende for ett av lagene. Jeg heier selvfølgelig på Danmark, og synes det hadde vært gøy om de lykkes i mesterskapet. Det at Åge Hareide styrer laget og at han ser ut til å lykkes veldig godt i sitt samarbeid med Christian Eriksen gjør at dette kan bli utrolig spennende.

Sverige på sin side virker kjedelige og ikke så spennende, men de er jo søta bror, så de både ser jeg på og heier jeg på nesten uansett.

Det er noen lag jeg ikke gleder meg så mye til å se, blant annet Island.

Jeg heier på Island og synes det er utrolig gøy når det går bra for Island. Men for å være ærlig, om det går bra eller ikke, de er ikke det mest spennende laget å se på. De spiller en relativt kjedelig fotball, og det er ikke verdens mest fargerike lag. Det at supporterne kan hyle og lage viking rop er jo gøy, men det gjør ikke selve laget så mye mer spennende å se på. De har sluppet inn en del mål i det siste, og det betyr jo at det er stor sannsynlighet for at det vil bli en del mål i kampene som Island deltar i, og det er jo positivt da!

Det er noen kamper som blir suverene høydepunkter

Alle kampene i fotball VM blir spennende, enten fordi det er outsidere som spiller, fordi det er mange nye stjerner som spiller som vil bli oppdaget i løpet av fotball VM, eller fordi spillerne på banen er regnet for å være blant de beste i verden.

Jeg liker veldig godt denne artikkelen som omtaler de tre mest spennende gruppespillerkampene i fotball VM. Her er det tatt i utgangspunkt hvilke kamper som blir spilt som vil ha flest stjerner på banen samtidig. Den framhever tre kamper; Spania – Portugal, Argentina – Kroatia, og England – Belgia.

Jeg gleder meg til fotball VM

Av disse må jeg si at England – Belgia er den jeg kanskje gleder meg aller mest til selv. Det er den siste gruppespill kampen for begge lag, og det gjør at dette kan bli spennende. De fleste tror at gruppa er avgjort på forhånd, og når denne kampen starter er begge lag sikret en plass i sluttspillet (og står med seks poeng). Men, da vil de spille for å sikre seg gruppeseieren, noe som gjør at de spiller mot et antatt dårligere lag i først kampen i sluttspillet.

I tillegg er England og Belgia to nasjoner som står hverandre svært nært i fotball. De fleste og de største stjernene på det belgiske laget spiller fotball i England til vanlig, og det er mange som vil spille mot lagkamerater fra hjemklubbene sine. Det er alltid gøy, og det er mye prestisje i slike kamper, i allefall hvis man ikke vil bli mobbet i garderoben i flere måneder i etterkant.

En annen kamp som kan føre til mobbing i garderoben er Spania mot Portugal. Der vil Sergio Ramos forsøke å holde Ronaldo unna Spania sitt mål. Nå har jo Ronaldo sluppet noen nyheter som tilsier at han ikke fortsetter i Real Madrid etter denne sesongen, men i det kampen blir spilt den 16 juni tyder alle ting på at Sergio Ramos og Ronaldo vil være lagkamerater fremdeles. Hvem kommer til å vinne den fighten?

Tidspunkter verdt å merke seg

Fotball VM har sitt avspark den 15 juni klokka 17.00 i det Russland spiller åpningskamp mot Saudi Arabia. Deretter vil det hver dag bli spilt tre eller fire kamper. De fleste dager er det tre kamper, og disse blir spilt 14.00, 17.00 og 20.00. På de dagene der det er fire kamper blir de spilt 12.00, 15.00, 18.00 og 21.00.

Når vi er kommet fram til siste runde i gruppespillet vil to og to kamper bli spilt på likt, slik at man ikke skal kunne spille på resultatene fra den andre kampen i samme gruppe.

Hvordan kan jeg se fotball VM på NRK og TV2 i utlandet?

Fra den 14 juni til den 15 juli er det tid for fotball VM i Russland. Men, for deg som bor i utlandet er det ikke så lett å se på fotball VM på norsk TV, med norske kommentatorer. Hvordan kan det gjøres egentlig?

Om du bor i Spania er det fullt mulig å se på fotball VM på spansk TV, men det er liksom ikke helt det samme. Det er noe spesielt med å se på fotball kamper og fotball VM med kommentatorer som snakker ditt eget språk, og da gjerne med kommentatorer du kjenner godt til og liker stemmene til. Men, om du bor i utlandet og prøver å se på NRK eller TV2 sine sendinger fra fotball VM vil du bare bli møtt av feilmeldinger om at det ikke er mulig. TV2 og NRK har nemlig rettigheter til å vise fotball VM ene og alene i Norge, og derfor sjekker de alle sine besøkende sine IP adresser, for å sjekke hvor de faktisk befinner seg. Om du ikke består prøven (altså befinner deg utenfor Norge) vil du få en feilmelding som tilsier at du ikke får lov til å se live sendinger fra fotball VM på verken TV2 Sumo eller på NRK. Hva kan du gjøre for å fikse dette?

TV2 og NRK viser alle kampene fra fotball VM på nettet. Les videre for instruksjoner for hvordan du kan se kampene på nettet i utlandet.
TV2 og NRK viser alle kampene fra fotball VM på nettet. Les videre for instruksjoner for hvordan du kan se kampene på nettet i utlandet.

Se fotball VM på NRK og TV2 i utlandet

Hvis du drømmer om å se fotball VM på nettet på norsk TV i utlandet trenger du en norsk IP adresse. Dette gjør at du passerer «lokasjons-testen» til TV2 og NRK, og dermed får du tilgang til deres livesendinger, ikke bare fra fotball VM, men også alt annet de viser. Hos TV2 Sumo trenger du et TV2 Sumo abonnement i tillegg.

For å få til dette anbefaler jeg at du bruker en VPN tjeneste, og for øyeblikket anbefaler jeg at du bruker enten IPVanish eller ExpressVPN.

IPVanish

ExpressVPN

IPVanish eller litt billigere enn ExpressVPN. IPVanish har 7-dagers pengene tilbake garanti, mens ExpressVPN har 30-dagers pengene tilbake garanti. Fordelen med ExpressVPN er  at den lar deg få tilgang til BBC/ITV i England (ved å koble deg til servere i England), amerikansk Netflix ved å koble deg til server i USA, og de støtter også andre tjenester som Hulu, Amazon Prime og lignende. Men, om målet er å se norsk TV i utlandet fungerer IPVanish minst like bra.

Hva gjør du nå for å se fotball VM på norsk TV i utlandet?

Hvis du har tegnet et abonnement hos IPVanish eller ExpressVPN er det første du må gjøre å laste ned deres programvare. Når du har programvaren på plass åpner du applikasjonen og kobler deg til en server i Norge. I det programmet gir beskjed om at du er tilkoblet har du en norsk IP adresse. Du bør da starte din nettleser på nytt, eller stenge TV2 Sumo/NRK applikasjonen på din Android/iOS enhet, for så å åpne den på nytt.

Nå er tiden inne for å besøke NRK/TV2 sine nettsider (eller åpne applikasjonen). Du er klar til å se på fotball VM på norsk TV i utlandet. Det eneste vi mangler da er at Norge faktisk er med å spiller, men vi kan i det minste heie på våre svenske og danske naboer!

Har du spørsmål om det å se fotball VM på norsk tv i utlandet er det bare å bruke kommentarfeltet nedenfor. Jeg forsøker å svare på henvendelser og spørsmål så raskt som mulig!

Se vinter OL på Eurosportplayer i utlandet

Nå er det tid for vinter OL, og vi håper på enormt med norske medaljer. Heldigvis er de forskjellige konkuransene på bedre tidspunkter enn det de var under Nagano OL, noe som betyr at du ikke trenger å stå opp grytidlig (eller sitte lenge opp) for å se på langrenn, skiskyting, hopp og lignende.

Det er noen få unntak, og det er hvis du vil se alt av curling kamper. Disse starter ofte tidlig på morgenen i Korea, noe som betyr at de blir vist på norsk TV fra rundt 01.00 på morgenen. Men, bortsett fra det kommer det meste til å bli vist på forholdsvis hyggelige tider i Norge.

Se på vinter OL på Eurosportplayer i utlandet

Hvis du vil se på vinter OL på norsk TV i utlandet, må du bevege deg til Eurosportplayer. Det er bare flere utfordringer med dette, for hvis du prøver å besøke Eurosportplayer på nettet i din nettleser i utlandet, blir du automatisk sendt videre til Eurosportplayer i nasjonen du befinner deg i. Du vil altså ikke ha mulighet engang til å besøke den norske siden. For å fikse det trenger du et VPN abonnement, og jeg anbefaler at du bruker IPVanish eller ExpressVPN. Jeg har testet begge nå noen dager før vinter OL starter, og de fungerer med Eurosportplayer. Det du trenger å gjøre er følgende:

 • Besøk IPVanish eller ExpressVPN sin nettside for å tegne et abonnement hos dem.
  IPVanish er litt billigere enn ExpressVPN, og har flere servere i Norge (noe som kan være positivt hvis det er ekstremt mange som bruker tjenestene for å se på vinter OL på norsk TV i utlandet).
 • Last ned deres programvare til din maskin og koble deg til server i Norge.
 • Besøk Eurosportplayer på norsk.
  Du vil nå se siden på norsk, og du kan også se på de norske sendingene fra vinter OL med norske kommentatorer. Du må registrere deg på siden for å se sendingene, men den første måneden er gratis, så du trenger ikke å betale noe for å se vinter OL på Eurosportplayer.

Ser på kombinert på Eurosportplayer noen dager før vinter OL
Ser på kombinert på Eurosportplayer noen dager før vinter OL

Kan jeg se på vinter OL på iPad, iPhone og Android enhet i utlandet?

Jeg har nå funnet en metode for å se på Eurosportplayer på Android systemer i utlandet. Du trenger fortsatt VPN abonnement hos ExpressVPN, du må være koblet til server i Norge, og du må ha et fungerende abonnement hos Eurosportplayer. Så må du gjøre følgende:

 • Last ned Fake GPS LocationSpoofer fra Google Play Store.
 • Aktiver programmet og sett din beliggenhet til et sted i Norge.
 • Sørg for at du er koblet til VPN server i Norge med ExpressVPN.
 • Lukk Eurosportplayer applikasjonen helt, og åpne den på nytt.

Slik kan du se på norsk Eurosportplayer på Android i utlandet.

Hva med å se på vinter OL via Chromecast eller Apple TV?

Med Chromecast møter du på det samme problemet som på vanlige Android enheter, ettersom du ikke vil klare i det hele tatt å åpne den norske Eurosportplayer, og da klarer du heller ikke å sende beskjed til din TV om å vise det.

Hvis du ønsker å se vinter OL på Apple TV er det fullt mulig, men dessverre krever Eurosportplayer at du aktiverer lokalisering, og med den slått på, vil du ikke kunne skjule hvor du befinner deg. Resultatet er dermed at du ikke får sett på norsk Eurosportplayer på Apple TV i utlandet, verken med VPN eller med Unlocator.

Programmet for vinter OL (i norsk tid)

Torsdag 8. februar

01.05: Curling – Innledende runde, mixed doubles: USA – OAR
01.05: Curling – Innledende runde, mixed doubles: Canada – Norge
01.05: Curling – Innledende runde, mixed doubles: Sør-Korea – Finland
01.05: Curling – Innledende runde, mixed doubles: Kina – Sveits
12.05: Curling – Innledende runde, mixed doubles: Finland – Sveits
12.05: Curling – Innledende runde, mixed doubles: Sør-Korea – Kina
12.05: Curling – Innledende runde, mixed doubles: OAR – Norge
12.05: Curling – Innledende runde, mixed doubles: USA – Canada
13.30: Hopp – Normal bakke kvalifisering, menn

Fredag 9. februar

00.35: Curling – Innledende runde, mixed doubles: Sør-Korea – Norge
00.35: Curling – Innledende runde, mixed doubles: USA – Sveits
00.35: Curling – Innledende runde, mixed doubles: Kina – Canada
00.35: Curling – Innledende runde, mixed doubles: OAR – Finland
02.00: Kunstløp – Lagøvelse: Kortprogram (menn), kortprogram (par)
02.00: Freestyle – Kulekjøring kvalifisering, kvinner
03.45: Freestyle – Kulekjøring kvalifisering, menn
05.35: Curling – Innledende runde, mixed doubles: Canada – Finland
05.35: Curling – Innledende runde, mixed doubles: Kina – OAR
05.35: Curling – Innledende runde, mixed doubles: USA – Sør-Korea
05.35: Curling – Innledende runde, mixed doubles: Sveits – Norge
12.00: Åpningsseremoni

Lørdag 10. februar

01.05: Curling – Innledende runde, mixed doubles: Kina – USA
01.05: Curling – Innledende runde, mixed doubles: Norge – Finland
01.05: Curling – Innledende runde, mixed doubles: Canada – Sveits
01.05: Curling – Innledende runde, mixed doubles: Sør-Korea – OAR
02.00: Snowboard – Slopestyle kvalifisering, menn
08.15: Langrenn – 15 km skiathlon, kvinner (M)
08.40: Ishockey – Gruppe B, kvinner: Japan – Sverige
11.00: Kortbaneløp – 1500 meter, menn (M)
11.00: Kortbaneløp – 500 meter kvalifisering, kvinner
11.00: Kortbaneløp – 3000 meter stafett kvalifisering, kvinner
11.10: Aking – Løp 1 og 2, menn
12.00: Skøyter – 3000 meter, kvinner (M)
12.05: Curling – Innledende runde, mixed doubles: OAR – Canada
12.05: Curling – Innledende runde, mixed doubles: Sveits – Sør-Korea
12.05: Curling – Innledende runde, mixed doubles: Norge – USA
12.05: Curling – Innledende runde, mixed doubles: Finland – Kina
12.15: Skiskyting – Sprint, kvinner (M)
13.10: Ishockey – Gruppe B, kvinner: Sveits – Sør-Korea
13.35: Hopp – Normal bakke, menn (M)

Søndag 11. februar

01.05: Curling – Innledende runde, mixed doubles: Norge – Kina
01.05: Curling – Innledende runde, mixed doubles: Finland – USA
01.05: Curling – Innledende runde, mixed doubles: Sveits – OAR
01.05: Curling – Innledende runde, mixed doubles: Canada – Sør-Korea
02.00: Kunstløp – Lagøvelse: Kortprogram (isdans), kortprogram (kvinner), friløp (par)
02.00: Snowboard – Slopestyle finale, menn (M)
03.00: Alpint – Utfor, menn (M)
05.30: Snowboard – Slopestyle kvalifisering, kvinner
07.15: Langrenn – 30 km skiathlon, menn (M)
08.00: Skøyter – 5000 meter, menn (M)
08.40: Ishockey – Gruppe A, kvinner: Finland – USA
10.50: Aking – Løp 3 og 4, menn (M)
11.30: Freestyle – Kulekjøring finale 1. omgang, kvinner
12.05: Curling – Tie-break, mixed doubles
12.15: Skiskyting – Sprint, menn (M)
13.00: Freestyle – Kulekjøring finale 2. omgang, kvinner (M)
13.10: Ishockey – Gruppe A, kvinner: Canada – OAR

Mandag 12. februar

01.05: Curling – Semifinale, mixed doubles
02.00: Kunstløp – Lagøvelse: Friløp (isdans), friløp (menn), friløp (kvinner) (M)
02.00: Snowboard – Slopestyle finale, kvinner (M)
02.15: Alpint – Storslalåm 1. omgang, kvinner
05.30: Snowboard – Halfpipe kvalifisering, kvinner
05.45: Alpint – Storslalåm 2. omgang, kvinner (M)
08.40: Ishockey – Gruppe B, kvinner: Sveits – Japan
11.10: Skiskyting – Jaktstart, kvinner (M)
11.30: Freestyle – Kulekjøring finale 1. omgang, menn
11.50: Aking – Løp 1 og 2, kvinner
12.05: Curling – Semifinale, mixed doubles
13.00: Freestyle – kulekjøring finale 2. omgang, menn (M)
13.00: Skiskyting – Jaktstart, menn (M)
13.10: Ishockey – Gruppe B, kvinner: Sverige – Sør-Korea
13.30: Skøyter – 1500 meter, kvinner (M)
13.50: Hopp – Normal bakke, kvinner (M)

Tirsdag 13. februar

01.05: Curling – Bronsefinale, mixed doubles (M)
02.00: Snowboard – Halfpipe finale, kvinner (M)
03.30: Alpint – Superkombinasjonen 1. omgang, menn
05.00: Snowboard – Halfpipe kvalifisering, menn
07.00: Alpint – Superkombinasjonen 2. omgang, menn (M)
08.40: Ishockey – Gruppe A, kvinner: Canada – Finland
09.30: Langrenn – Sprint, kvinner og menn (M)
11.00: Kortbaneløp – 500 meter, kvinner (M)
11.00: Kortbaneløp – 1000 meter kvalifisering, menn
11.00: Kortbaneløp – 5000 meter stafett kvalifisering, menn
11.30: Aking – Løp 3 og 4, kvinner (M)
12.00: Skøyter – 1500 meter, menn (M)
12.05: Curling – Finale, mixed doubles (M)
13.10: Ishockey – Gruppe A, kvinner: USA – OAR

Onsdag 14. februar

01.05: Curling – Innledende runde, menn: Danmark – Sverige
01.05: Curling – Innledende runde, menn: Canada – Italia
01.05: Curling – Innledende runde, menn: Sør-Korea – USA
01.05: Curling – Innledende runde, menn: Sveits – Storbritannia
02.00: Kunstløp – Kortprogram, par
02.15: Alpint – Slalåm 1. omgang, kvinner
02.30: Snowboard – Halfpipe finale, menn (M)
04.10: Ishockey – Gruppe B, kvinner: Sverige – Sveits
05.45: Alpint – Slalåm 2. omgang, kvinner (M)
06.05: Curling – Innledende runde, kvinner: Japan – USA
06.05: Curling – Innledende runde, kvinner: OAR – Storbritannia
06.05: Curling – Innledende runde, kvinner: Danmark – Sverige
06.05: Curling – Innledende runde, kvinner: Sveits – Kina
07.00: Kombinert – Normal bakke, menn
08.40: Ishockey – Gruppe B, kvinner: Sør-Korea – Japan
09.45: Kombinert – 10 km, menn (M)
11.00: Skøyter – 1000 meter, kvinner (M)
12.05: Skiskyting – 15 km, kvinner (M)
12.05: Curling – Innledende runde, menn: Canada – Storbritannia
12.05: Curling – Innledende runde, menn: Sør-Korea – Sverige
12.05: Curling – Innledende runde, menn: Sveits – Italia
12.05: Curling – Innledende runde, menn: Norge – Japan
12.20: Aking – Dobbel (M)
13.10: Ishockey – Gruppe B, menn: Slovakia – OAR
13.10: Ishockey – Gruppe B, menn: USA – Slovenia

Torsdag 15. februar

01.05: Curling – Innledende runde, kvinner: Canada – Sør-Korea
01.05: Curling – Innledende runde, kvinner: Danmark – Japan
01.05: Curling – Innledende runde, kvinner: Kina – OAR
01.05: Curling – Innledende runde, kvinner: Storbritannia – USA
02.00: Skeleton – Løp 1 og 2, menn
02.30: Kunstløp – Friløp, par (M)
03.00: Alpint – Super-G, menn (M)
03.00: Snowboard – Snowboardcross kvalifisering, menn
04.10: Ishockey – Gruppe C, menn: Finland – Tyskland
04.10: Ishockey – Gruppe A, kvinner: USA – Canada
05.30: Snowboard – Snowboardcross finale, menn (M)
06.05: Curling – Innledende runde, menn: USA – Italia
06.05: Curling – Innledende runde, menn: Norge – Canada
06.05: Curling – Innledende runde, menn: Storbritannia – Japan
06.05: Curling – Innledende runde, menn: Danmark – Sveits
07.30: Langrenn – 10 km fri, kvinner (M)
08.40: Ishockey – Gruppe C, menn: Norge – Sverige
08.40: Ishockey – Gruppe A, kvinner: OAR – Finland
12.00: Freestyle – Aerial kvalifisering, kvinner
12.00: Skøyter – 10 000 meter, menn (M)
12.00: Skiskyting – 20 km, menn (M)
12.05: Curling – Innledende runde, kvinner: Kina – Storbritannia
12.05: Curling – Innledende runde, kvinner: Canada – Sverige
12.05: Curling – Innledende runde, kvinner: USA – Sveits
12.05: Curling – Innledende runde, kvinner: Sør-Korea – Japan
13.10: Ishockey – Gruppe A, menn: Tsjekkia – Sør-Korea
13.10: Ishockey – Gruppe A, menn: Sveits – Canada
13.30: Aking – Stafett (M)

Fredag 16. februar

01.05: Curling – Innledende runde, menn: Italia – Danmark
01.05: Curling – Innledende runde, menn: Norge – Sør-Korea
01.05: Curling – Innledende runde, menn: Sverige – USA
01.30: Skeleton – Løp 3 og 4, menn (M)
02.00: Kunstløp – Kortprogram, menn
02.00: Snowboard – Snowboardcross kvalifisering, kvinner
04.10: Ishockey – Gruppe B, menn: USA – Slovakia
04.15: Snowboard – Snowboardcross finale, kvinner (M)
06.05: Curling – Innledende runde, kvinner: Danmark – Canada
06.05: Curling – Innledende runde, kvinner: Sør-Korea – Sveits
06.05: Curling – Innledende runde, kvinner: Sverige – OAR
07.00: Langrenn – 15 km fri, menn (M)
08.40: Ishockey – Gruppe B, menn: OAR – Slovenia
12.00: Skøyter – 5000 meter, kvinner (M)
12.00: Freestyle – Aerial finale, kvinner (M)
12.05: Curling – Innledende runde, menn: Japan – Sveits
12.05: Curling – Innledende runde, menn: Sverige – Storbritannia
12.05: Curling – Innledende runde, menn: Danmark – USA
12.05: Curling – Innledende runde, menn: Canada – Sør-Korea
12.20: Skeleton – Løp 1 og 2, kvinner
13.10: Ishockey – Gruppe C, menn: Finland – Norge
13.10: Ishockey – Gruppe C, menn: Sverige – Tyskland
13.30: Hopp – Stor bakke kvalifisering, menn

Lørdag 17. februar

01.05: Curling – Innledende runde, kvinner: Sveits – Sverige
01.05: Curling – Innledende runde, kvinner: OAR – USA
01.05: Curling – Innledende runde, kvinner: Japan – Kina
01.05: Curling – Innledende runde, kvinner: Danmark – Storbritannia
02.00: Freestyle – Slopestyle kvalifisering, kvinner
02.00: Kunstløp – Friløp, menn (M)
03.00: Alpint – Super-G, kvinner (M)
04.10: Ishockey – Kvartfinale, kvinner
04.10: Ishockey – Gruppe A, menn: Canada – Tsjekkia
05.00: Freestyle – Slopestyle finale, kvinner (M)
06.05: Curling – Innledende runde, menn: Sør-Korea – Storbritannia
06.05: Curling – Innledende runde, menn: Sveits – Norge
06.05: Curling – Innledende runde, menn: Canada – Sverige
06.05: Curling – Innledende runde, menn: Japan – Italia
08.40: Ishockey – Kvartfinale, kvinner
08.40: Ishockey – Gruppe A, menn: Sør-Korea – Sveits
10.30: Langrenn – Stafett, kvinner (M)
11.00: Kortbaneløp – 1500 meter, kvinner (M)
11.00: Kortbaneløp – 1000 meter, menn (M)
12.00: Freestyle – Aerial kvalifisering, menn
12.05: Curling – Innledende runde, kvinner: OAR – Japan
12.05: Curling – Innledende runde, kvinner: Kina – Danmark
12.05: Curling – Innledende runde, kvinner: Sør-Korea – Storbritannia
12.05: Curling – Innledende runde, kvinner: USA – Canada
12.15: Skiskyting – Fellesstart, kvinner (M)
12.20: Skeleton – Løp 3 og 4, kvinner (M)
13.10: Ishockey – Gruppe B, menn: OAR – USA
13.10: Ishockey – Gruppe B, menn: Slovenia – Slovakia
13.30: Hopp – Stor bakke, menn (M)

Søndag 18. februar

01.05: Curling – Innledende runde, menn: Norge – Danmark
01.05: Curling – Innledende runde, menn: USA – Japan
01.05: Curling – Innledende runde, menn: Sveits – Canada
02.00: Freestyle – Slopestyle kvalifisering, menn
02.15: Alpint – Storslalåm 1. omgang, menn
04.10: Ishockey – Plasseringskamp, kvinner
04.10: Ishockey – Gruppe C, menn: Tyskland – Norge
05.15: Freestyle – Slopestyle finale, menn (M)
05.45: Alpint – Storslalåm 2. omgang, menn (M)
06.05: Curling – Innledende runde, kvinner: Storbritannia – Sverige
06.05: Curling – Innledende runde, kvinner: Canada – Sveits
06.05: Curling – Innledende runde, kvinner: Kina – Sør-Korea
07.15: Langrenn – Stafett, menn (M)
08.40: Ishockey – Plasseringskamp, kvinner
08.40: Ishockey – Gruppe A, menn: Tsjekkia – Sveits
12.00: Skøyter – 500 meter, kvinner (M)
12.00: Skøyter – Lagtempo kvalifisering, menn
12.00: Freestyle – Aerial finale, menn (M)
12.05: Curling – Innledende runde, menn: Sverige – Japan
12.05: Curling – Innledende runde, menn: Danmark – Sør-Korea
12.05: Curling – Innledende runde, menn: Italia – Storbritannia
12.05: Curling – Innledende runde, menn: USA – Norge
12.05: Bob – Toerbob, løp 1 og 2, menn
12.15: Skiskyting – Fellesstart, menn (M)
13.10: Ishockey – Gruppe A, menn: Canada – Sør-Korea
13.10: Ishockey – Gruppe C, menn: Sverige – Finland

Mandag 19. februar

01.05: Curling – Innledende runde, kvinner: USA – Danmark
01.05: Curling – Innledende runde, kvinner: Japan – Canada
01.05: Curling – Innledende runde, kvinner: Sverige – Sør-Korea
01.05: Curling – Innledende runde, kvinner: OAR – Sveits
01.30: Snowboard – Big Air kvalifisering, kvinner
02.00: Freestyle – Halfpipe kvalifisering, kvinner
02.00: Kunstløp – Kortprogram, isdans
05.10: Ishockey – Semifinale, kvinner
06.05: Curling – Innledende runde, menn: Italia – Sør-Korea
06.05: Curling – Innledende runde, menn: Sverige – Sveits
06.05: Curling – Innledende runde, menn: USA – Canada
06.05: Curling – Innledende runde, menn: Storbritannia – Danmark
12.00: Skøyter – 500 meter, menn (M)
12.00: Skøyter – Lagtempo kvalifisering, kvinner
12.05: Curling – Innledende runde, kvinner: Storbritannia – Sveits
12.05: Curling – Innledende runde, kvinner: Danmark – OAR
12.05: Curling – Innledende runde, kvinner: Kina – USA
12.05: Curling – Innledende runde, kvinner: Japan – Sverige
12.15: Bob – Toerbob, løp 3 og 4, menn (M)
13.10: Ishockey – Semifinale, kvinner
13.30: Hopp – Lagkonkurranse, menn (M)

Tirsdag 20. februar

01.05: Curling – Innledende runde, menn: Storbritannia – Norge
01.05: Curling – Innledende runde, menn: Japan – Canada
01.05: Curling – Innledende runde, menn: Sør-Korea – Sveits
01.05: Curling – Innledende runde, menn: Italia – Sverige
02.00: Kunstløp – Friløp, isdans (M)
02.30: Freestyle – Halfpipe finale, kvinner (M)
04.10: Ishockey – Kvalifiseringskamp, menn
04.10: Ishockey – Plasseringskamp, kvinner
05.00: Freestyle – Halfpipe kvalifisering, menn
06.05: Curling – Innledende runde, kvinner: Canada – Kina
06.05: Curling – Innledende runde, kvinner: USA – Sør-Korea
06.05: Curling – Innledende runde, kvinner: Storbritannia – Japan
08.40: Ishockey – Kvalifiseringskamp, menn
08.40: Ishockey – Plasseringskamp, kvinner
11.00: Kortbaneløp – 3000 meter stafett, kvinner (M)
11.00: Kortbaneløp – 1000 meter kvalifisering, kvinner
11.00: Kortbaneløp – 500 meter kvalifisering, menn
11.00: Kombinert – Stor bakke, menn
12.05: Curling – Innledende runde, menn: Sveits – USA
12.05: Curling – Innledende runde, menn: Norge – Italia
12.05: Curling – Innledende runde, menn: Japan – Danmark
12.15: Skiskyting – Mixed stafett (M)
12.50: Bob – Løp 1 og 2, kvinner
13.10: Ishockey – Kvalifiseringskamp, menn
13.10: Ishockey – Kvalifiseringskamp, menn
13.45: Kombinert – 10 km, menn (M)

Onsdag 21. februar

01.05: Curling – Innledende runde, kvinner: Sør-Korea – OAR
01.05: Curling – Innledende runde, kvinner: Sverige – Kina
01.05: Curling – Innledende runde, kvinner: Sveits – Danmark
01.05: Curling – Innledende runde, kvinner: Canada – Storbritannia
01.30: Snowboard – Big Air kvalifisering, menn
02.00: Kunstløp – Kortprogram, kvinner
03.00: Alpint – Utfor, kvinner ( M)
03.30: Freestyle – Skicross kvalifisering, menn
04.10: Ishockey – Kvartfinale, menn
05.15: Freestyle – Skicross finale, menn ( M)
06.05: Curling – Innledende runde, menn: Danmark – Canada
06.05: Curling – Innledende runde, menn: Storbritannia – USA
06.05: Curling – Innledende runde, menn: Sverige – Norge
06.05: Curling – Innledende runde, menn: Sør-Korea – Japan
08.40: Ishockey – Kvartfinale, menn
08.40: Ishockey – Bronsefinale, kvinner (M)
09.00: Langrenn – Lagsprint, menn og kvinner (M)
12.00: Skøyter – Lagtempo, menn og kvinner ( M)
12.05: Curling – Innledende runde, kvinner: Sverige – USA
12.05: Curling – Innledende runde, kvinner: Sveits – Japan
12.05: Curling – Innledende runde, kvinner: OAR – Canada
12.05: Curling – Innledende runde, kvinner: Sør-Korea – Danmark
12.40: Bob – Løp 3 og 4, kvinner ( M)
13.10: Ishockey – Kvartfinale, menn
13.10: Ishockey – Kvartfinale, menn

Torsdag 22. februar

01.05: Curling – Tie-break, menn og kvinner
02.15: Alpint – Slalåm 1. omgang, menn
03.30: Freestyle – Halfpipe finale, menn (M)
04.00: Snowboard – Parallellstorslalåm kvalifisering, menn og kvinner
05.10: Ishockey – Finale, kvinner (M)
05.45: Alpint – Slalåm 2. omgang, menn (M)
08.30: Kombinert – Laghopp, stor bakke
11.00: Kortbaneløp – 500 meter, menn (M)
11.00: Kortbaneløp – 1000 meter, kvinner (M)
11.00: Kortbaneløp – 5000 meter stafett, menn (M)
11.20: Kombinert – Stafett: 4 x 5 km (M)
12.05: Curling – Semifinale, menn
12.15: Skiskyting – Stafett, kvinner (M)

Fredag 23. februar

01.30: Snowboard – Big Air finale, kvinner (M)
02.00: Kunstløp – Friløp, kvinner (M)
03.00: Alpint – Superkombinasjon 1. omgang, kvinner
03.30: Freestyle – Skicross kvalifisering, kvinner
05.15: Freestyle – Skicross finale, kvinner (M)
06.30: Alpint – Superkombinasjon 2. omgang, kvinner (M)
07.35: Curling – Bronsefinale, menn (M)
08.40: Ishockey – Semifinale, menn
11.00: Skøyter – 1000 meter, menn (M)
12.05: Curling – Semifinale, kvinner
12.15: Skiskyting – Stafett, menn (M)
13.10: Ishockey – Semifinale, menn

Lørdag 24. februar

01.30: Bob – Firerbob, løp 1 og 2, menn
02.00: Snowboard – Big Air finale, menn (M)
03.00: Alpint – Lagkonkurranse
04.00: Snowboard – Parallellstorslalåm finaler, kvinner og menn (M)
06.00: Langrenn – 50 km klassisk, menn (M)
07.35: Curling – Finale, menn (M)
12.00: Skøyter – Fellesstart, kvinner og menn (M)
12.05: Curling – Bronsefinale, kvinner (M)
13.10: Ishockey – Bronsefinale, menn (M)

Søndag 25. februar

01.05: Curling – Finale, kvinner (M)
01.30: Bob – Firerbob, løp 3 og 4, menn (M)
01.30: Kunstløp – Oppvisningsgalla
05.10: Ishockey – Finale, menn (M)
07.15: Langrenn – 30 km klassisk, kvinner (M)
12.00: Avslutningsseremoni

Har du noen spørsmål om å se vinter OL på Eurosportplayer?

Har du noen spørsmål om hvordan du kan se på vinter OL på Eurosportplayer i utlandet? Det er bare å skrive en kommentar, så skal jeg gjøre mitt beste for å komme med svar (hvis jeg vet svaret) så raskt som mulig!

En forrykende Premier League start

Det har vært knyttet høye forventninger til starten på årets Premier League, men jeg tørr påstå at virkeligheten har overgått forventningene så langt!

Den franske ligaen startet den 4 august med kamp mellom Toulouse og Monaco. Den kampen etter med en 3-2 seier til Monaco, og jeg tenkte at det var en fantastisk måte å starte en ny sesong på.

Den 11 august var det klart for åpning av Premier League, og da jeg så at Arsenal skulle spille mot Leicester ble jeg litt bekymret. Arsenal er et litt kjipt lag, som sjelden slipper inn for mange mål, og de pleier heller ikke å score så mange. Jeg håper på noe i likhet med åpningen på Ligue 1 i Frankrike, men ikke i mine villeste drømmer så jeg for meg et sluttresultat på 4-3 til Arsenal.

Vil du se Premier League på nettet?

De siste dagene har flere hundre mennesker vært innom denne bloggen for å lese mer om hvordan de kan se Premier League på nettet, for en billig penge. Lurer du på hvordan du kan gjøre det samme er det bare å lese artikkelen jeg henviser til ovenfor. Jeg bruker selv tjenesten beskrevet i artikkelen, og kan varmt anbefale den!

Ser premier league og tottenham og newcastle pa nettet
Her ser jeg Premier League på nettet den 13 august

En fantastisk fortsettelse den 12 august

Vi var heldige, og det var en fantastisk åpningskamp i Premier League den 11 august. Men, det kom helt sikkert til å roe seg på lørdagen, den 12 august? Eller kanskje ikke? På denne dagen fortsatte nemlig festen. Først kunne vi se en festkamp mellom Watford og Liverpool som endte med et 3-3 resultat. Deretter tapte Chelsea litt sensasjonellt hjemme mot Burnley (sluttresultatet ble 3-2). Nyopprykkede Huddersfield fikk en kanonstart på sesongen på bortebane mot Crystal Palace på Selhurst Park der de vant 3-0. Det bør vel også nevnes at Manchester City vant oppskriftsmessig 2-0 borte mot Brighton.

Hva med 13 august?

Nå er det 13 august og jeg sitter å ser på Newcastle mot Tottenham. Det er ingen  mål enda etter 45 minutter, men det er svært jevn og velspillt kamp. Tottenham kjører på ingen måte over Newcastle, men så langt kunne en scoring i begge retninger vært enkelt å forsvare. Senere i dag kommer Manchester United mot West Ham, og det er kanskje den kampen jeg har gledet meg mest til i forkant av Premier League åpningen.

Har du kost deg under åpningshelgen for Premier League? Ser du kampene på norsk TV 2, kanskje på Sling i USA, Fubo TV, Dazn eller hvordan ser du kampene på nettet?

Klar for fotball EM 2017 for damer

Det er ikke hver dag det er internasjonale fotballmesterskap med norske lag med, men sommeren 2017 er det fotball EM for damer, og da er Norge med.

Nå er det ikke så mange som regner Norge for å ha noe særlig med mulighet til å hevde seg i turneringen, men det er allikevel stas å ha jentene med. Og hvem vet, med Ada Hegerberg i troppen er vel alt mulig? Hvis Hellas kunne vinne fotball EM en gang i tida, kan vel Norge vinne i 2017? Og hvis vi i tillegg tenker på det at den siste nasjonen som vant fotball EM (som ikke var Tyskland), var Norge i 1993. Kan de gjøre det igjen?

UEFA Euro 2017 for damer
UEFA Euro 2017 for damer

I Norge er det igjen kombinasjonen av TV2 og NRK som skal vise kampene fra fotball EM. Det betyr at du kan se alle kampene på disse kanalene, også på nettet. Befinner du deg i utlandet har vi mange guider her på siden som forteller deg hvordan du kan få tilgang til norsk TV i utlandet, så bare les dem, og vips er det du klar til å se fotball EM på nettet, også i utlandet. IPVanish

Er du utålmodig kan du bare tegne et abonnement hos IPVanish, laste ned deres klient og koble deg til server i Norge, og vips er du forøvrig klar til å se fotball EM på NRK og TV2 Sumo i utlandet.

Når spiller Norge i fotball EM 2017?

 • Norge spiller åpnings kampen i mesterskapet den 16 juli mot Nederland. Kampstart er 18.00.
 • Norges neste kamp er mot Belgia den 20 juli. Kampstart er 20.45.
 • Norges tredje (og forhåpentligvis ikke siste kamp) spilles mot Danmark den 24 juli. Kampstart er 20.45.

Tror du Norge har mulighet til å hevde seg i mesterskapet? Se fotball EM på nettet eller på TV, og så heier vi sammen!

Se Melodi Grand Prix online!

Da er det på ny tid for den internasjonale finalen i Melodi Grand Prix. Norge har nok ikke store muligheter til å vinne, men gøy er det å følge med uansett. Ønsker du å se Melodi Grand Prix på nettet?

Det er få ting i verden som er så enkelt som å se Melodi Grand Prix på nettet. Dette er nemlig en produksjon som ikke er sperret av landegrenser, men som er tilgjengelig for alle folk rundt i hele Europa. Du kan bare besøke Eurovision.tv, og der kan du se alt online.

Om du synes det er kjipt med den internasjonale varianten og heller vil se den norske, kan du se denne live på NRK sine nettsider. Så langt jeg husker kan du også se denne enkelt fra hele verden, noe som er helt motsatt i forhold til vanlige tilstander da man faktisk trenger en norsk IP adresse for å se norsk TV i utlandet. Men som sagt trenger man ikke det for å se på Eurovision (hvis jeg husker riktig), så bare besøk NRK.no, og så er du klar til å se Eurovision online på norsk TV. Om du allikevel skulle møte på problemer, finner du mer informasjon om hvordan du ser NRK online i utlandet her.

Hvem kommer til å vinne Melodi Grand Prix i år?

Jeg har ingen som helst peiling. I følge den offisielle siden for oddstipping er det den italienske deltageren som er storfavoritt, etterfulgt av Portugal og Sverige. Jeg har hørt på alle tre låtene siden den gang, og må ærlig innrømme at ingen av dem fikk hjertet til å slå noe raskere (heller saktere, som betyr at jeg ble skikkelig trøtt). Men, det tar litt tid å like en sang, så kanskje etter å hørt dem tre, fire ganger blir det bedre!

Men, Grand Prix er jo ikke egentlig om å like alle sangene. Det er bare noe vi ser på, uansett om vi vil eller ikke, og uansett om vi liker det eller ikke. Det er en del av kulturen, og derfor ser vi på Melodi Grand Prix på nettet også under ferier i utlandet, for det er noe man bare ikke kan la utebli!

En helt annen gladmelding!

Jeg leste nettopp en artikkel som sier at TV2 fra neste år vil vise to Champions League kamper på nettet hver uke. Det er kjempeherlig at det ikke lenger bare er TV3 som viser dem, men at de slik blir lettere tilgjengelige for alle og enhver! Herlig!

Slik ser du Tippeligaen og OBOS-ligaen på nettet i utlandet

Er du i utlandet og har et ønske om å se Tippeligaen og OBOS-ligaen på nettet? Hvordan kan det gjøres? Enkelt og greit!

Se Tippeligaen pa nettet

Denne nettsiden handler om å se på norsk TV i utlandet, og for å se på Tippeligaen og OBOS-ligaen i utlandet trenger du å bruke de samme prinsippene. Tidligere har man kunnet se norsk toppfotball på TV2 Sumo, men fra og med 2017 er det Eurosportplayer som er portalen som gir deg tilgang til norsk toppfotball på nettet.

For å se på norsk fotball på Eurosportplayer i utlandet trenger du en norsk IP adresse. I det øyeblikket du besøker Eurosportplayer sjekker de nemlig hvor du befinner deg, og det er noe de finner ut av ved å sjekke din IP adresse. Om de ser at du befinner deg utenfor Norge vil du dermed ikke få tilgang til Tippeligaen og OBOS-ligaen, men du vil enten få en feilmelding om at Eurosportplayer er utilgjengelig der du er, eller så vil du se tilbudet Eurosportplayer har å vise i den nasjonen du akkurat nå befinner deg i. Det er jo hyggelig det, men om du vil se toppkamp mellom Rosenborg og Odd, så er det kjipt å måtte se på sykling eller isdans i stedet med en kommentator som snakket et språk du muligens ikke forstår.

Se på Tippeligaen og OBOS-ligaen på Eurosportplayer i utlandet

Du trenger altså en norsk IP adresse for å se på norsk Eurosportplayer i utlandet. Den beste måten å få en norsk IP adresse på er ved å bruke VPN tjenestene til HideMyAss.

HideMyAss

Dette er en svært god VPN tjeneste som er den klart beste og største når det gjelder å hjelpe nordmenn i utlandet med å få en norsk IP adresse. De har også tretti dagers pengene tilbake garanti, slik at du ikke trenger å være bekymret!

Så fort du har tegnet et abonnement hos HideMyAss kobler du deg til en av deres servere i Norge, og med en gang du er koblet til er du klar til å se på Tippeligaen på nettet i utlandet.

Høres det ikke bra ut?

Har du spørsmål eller kommentarer i forbindelse med det å se Tippeligaen online er det barae å bruke kommentar-feltet nedenfor.

Slik ser du Valkyrien, Skam, Nobel og andre NRK serier på nettet i utlandet

Se Valkyrien pa NRK i utlandetNRK har alltid vært en bra kanal, men i de senere årene har de også produsert flere TV serier som har fått mye fokus, også i utlandet. De mest kjente er kanskje Valkyrien, Skam og Nobel!

Om du bor i utlandet er det ikke sikkert at du får med deg alt som skjer hjemme i Norge, men man skal være godt bortgjemt for ikke å få med seg alt det fokuset Skam har fått verden rundt. Nobel og Valkyrien har kanskje ikke fått like mye fokus, men hvis man ser på kvaliteten til disse NRK seriene er de fantastiske produksjoner.

Hvis du da er som meg, så besøker du helt sikkert NRK sine nettsider for å se på de forskjellige episoedne av Nobel og Valkyrien på NRK sine sider. Det eneste problemet er at du ikke kan se på disse programmene hvis du er i utlandet. De er altså kun tilgjengelige i Norge. Hva kan du gjøre med det?

Se på Valkyrien, Nobel, Skam og andre NRK serier i utlandet

For å få tilgang til disse TV seriene og alt annet av innhold på NRK mens du er i utlandet trenger du ikke å gjøre noen store endringer. Det eneste du trenger å gjøre er å få deg en norsk IP adresse, noe som gjør at NRK sine nettsider vil tro at du er i Norge, og vips vil du få tilgang til live sendinger på NRK, og selvfølgelig også til programmer som Valkyrien, Nobel og Skam.

HideMyAss

Det finnes mange tjenester som kan hjelpe deg med å gjøre dette (se beste VPN tjeneste i Norge), men en av de klart beste er HideMyAss. Du kan trykke på knappen ovenfor for å besøke deres sider. Der tegner du et abonnement og laster ned deres programvare og kobler deg til en server i Norge. Så fort det er gjort har du en norsk IP adresse, og du kan åpne NRK applikasjonen på ny på din telefon eller nettbrett, eller bare besøk NRK sine nettsider på nytt på din datamaskin. Du er nå klar til å se på Skam, Valkyrien, Nobel og andre NRK serier online, også i utlandet.

Om du ikke er fornøyd med HideMyAss har de en 30 dagers pengene tilbake garanti, så det er ingen risiko involvert i å prøve dette!

Kos deg med norsk TV i utlandet

Da gjenstår det bare å ønske deg alt godt mens du ser på norske produksjoner og annen morro på NRK sine nettsider mens du er i utlandet. Har du spørsmål eller kommentarer er det bare å bruke kommentarfeltet nedenfor.

Klar for VM på ski på NRK på nettet!

Det er ikke hver dag det blir arrangert VM på ski, og når tiden er inne samles nordmenn foran skjermene for å heie på Bjørgen, Sundby og resten av gjengen. Men, kan nordmenn samles for å se på VM på ski på nettet på NRK i utlandet også?

Du har kanskje opplevd det allerede, at hvis du besøker NRK sine nettsider for å se på NRK på nettet mens du er i utlandet, blir du henvist til en feilmelding som sier at NRK ikke kan vise programmet i utlandet. Ser du det for deg… det er femmil i Lahti, Sundby leder med et par sekunder og det er utrolig spennende. Og nå går du glipp av resten av spenninga ettersom du er i utlandet. Du kan selvfølgelig høre på radio, eller så kan du følge live oppdateringer med tekstvariant på nettet, men det blir ikke helt det samme som å se selve sendinga på nettet på NRK. Så, hva kan du gjøre hvis familien ønsker å se på ski VM på NRK samlet og foran TV-en, eller datamaskina, mens man er i utlandet eller kanskje i alpene og går på ski selv?

Det er heldigvis veldig enkelt å få tilgang til NRK i utlandet. Hele denne sida handler egentlig om hvordan du kan se på norsk TV i utlandet, så jeg foreslår at du gjør følgende hvis du ønsker å se på ski VM på nettet i utlandet.

 • Trykk på lenken ovenfor som handler om å få tilgang til NRK i utlandet.
 • Les gjennom instruksene og følg dem.
 • Du blir da klar til å se på ski VM på nettet i utlandet umiddelbart.
 • Du kan bruke den samme teknikken for å se på vm på SKI på din telefon også.
 • Har du en Apple TV kan du følge disse instruksjonene.

Da ønsker jeg deg lykke til. Har du noen problemer med å se ski VM på nettet på NRK er det bare å skrive en kommentar nedenfor.